Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için epikriz raporu istiyorlar, hastane raporu vermiyor. Ne yapmalıyız?

ögretmen-

Yasaklı Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
0
acil yardım! sevgili arkadaşlar benim dayım 15 yıl sigorta süresi ve pirim gün sayısı 3600, ünüversite hastenesinde alınmış % 63 raporu var.
tüm şartları tutmasına ragmen ankara SGK dan epikriz raporu isrediler hemde 3 defa dosya ankaraya gidip geldi.
ünüversitedeki hastane ye gidiyoruz onlarda epikriz raporu vermiyoorlar. epikriz raporu hastanede yatan tedavi gören hastalara verilir diye vermiyorlar.
dayımın hastalıgı tavuk karası (RETINITIS PIGMENTOSA) göz rahatsızlıgı yani.
bu ekipriz raporunu nasıl dolturturuz . dr diyor siz tedavi olmadıgınız için epikriz raporu olmaz diyor. acil yardım edin dayım çalışmıyor geliri yok 3 tane çocuk var

bence uzman bir doktora gidin hastalıgı hakkında muayene edip epi kriz yazsın zor bişey degil ama bazı doktorlar kıl oluyor benim ilac yazdırdıgım rapora 3 doktorun imzası gerekiyordu dahili ye doktoru hastanedeki izne cıktı başka dahiliye ciye imzalatamadım imzalatana kadar göbegim catladı insaflı bir doktor arayın bence hepsi birde il

epikriz raporu operasyon geçiren hastaya operasyan yapan doktor tarafından yaptıgı operasyonu ayrıntılı olarak vermek zorundadır operasyon geçirmedi ise neyin epikrizini verecek
iyi niyetli doktorda bulsanız veremez

bendede renk körlügü var tavuk karası halk dilinde bana onun için rapor vermediler
bu konuyu bilen arkadaşlar yazarsa ögreniriz

mustafa_toprak;

EPİKRİZ raporu ameliyat olan kişilerde ameliyat raporudur d.r bunu ameliyat sonrası yazar böyle bir hastalıga EPİKRİZ raporunu neden isterler anlamış diilim.

Epikriz raporu ile hiç bir ilgisi yok ki. Bence itiraz edin bu talebe. Böyle bir yazıyı hiç bir hastane vermez...

arkadaşlar epikriz ameliyat olan kişilere verilir diye bişey yazmışsınız ne alak ya epikriz hastaneden nedenli olursa olsun yatmış veya tedavi görmüş hastalara verilir bu ardakadaşın bece yapacağı şey herhangi bir hasteneye gitmek doktora muhayene olmak birkaç gün hastalığı nedeni ile yatabilrise yatmak yatamazsa doktorun insafı ile belki epikriz hazırlanır ana şunu unutmayın sonuçta hastanede tedavig ören ve hastanede yatmış hastalara verildiği için tavuk karası tedavisi hastanede yatarak tedavi olmuyorsa doktorun yapabileceği bişey yok ancak şuda olabilir başka neden le hastaneye başvurur yine göz problemi ile doktorlar tedaviye başlar gözden sonra tavuk karası olduğu kararlaştırılır buda bir epikriz hazırlanması demektir bol şans

ben ne dedim operasyon geçirenlere verilir dedim bu yatarak tedavide olur ameliyatda olur ama muayene olupda ver bana apikriz yok ole bişey

arkadaşlar merak ettim renk körü olup raporu olan varmı ayrıca vergi indirimi alan varmı

mustafa toprak acil demişsin ama yeni gördüm. acile yapacağın bir e- devlet şifresi alacaksın postaneden başbakanlık yani BİM yazan yere gir.oraya şu ,şu hastane benim epikriz raporumu vermiyor.emekli olacağım raporlarıma ulaşamıyorum.lütfen yardım edin.diye yazı yazın .onlar gerekeni yaparlar.5 güne kalmaz gelin epikriz raporunuzu verelim.diyecekler.başka bir yola baş vurma.çünkü ben raporlarıma böyle ulaştım. Allah yardımcımız olsun.selamlar .haber yaz gelişmelerle.

Öncelikle uzun bir süreç Allah Sabır versin. Babamın %70 e yakın gozlerinden rapor verdiler. Uzun bir süreçten sonra en son epikriz raporu istediler. Bize ise hastaneden epikriz raporu vermediler. Çünkü bu raporu sadece ameliyat olan hastalara veriyolarmış .Biz ise son çare olarak raporu veren doktordan ısrar üzerine hastalığı açıklayıcı bir yazı ve imza mühürlü halini istenilen kuruma gönderdik. Yani sizlere epikriz vermiyolarsa raporu yazan doktordan açıklayıcı bir yazı rica edin işinize yarayabilir. İnşaalah yardımcı olabilmişimdir. Hepinize kolay gelsin.

Ben hastaneden istedim eski muyanelerime bakarak epikiriz raporu verdi bende o epikirizle rapor aldım başka hastaneden ben ameliyatta olmadım sadece rutin kontrol oda bir kaç kez

Üst Alt