Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için gerekli olan vergi indirimi uygulaması devam ediyor mu?

s!gMa!

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
Erken emeklilik için engelli vergi indirimi şart idi ve maaşa katkısı da var idi ; şimdi ise mağlum gelir vergisi v.s. kaldırıldı maaşa katkısı da kalmadı diye biliyorum. Bu durumda yine de engelli vergi indirimi başvurusu adı altında bir süreç var mıdır mevzuat işleyiş açsından erken emeklilik hakkı için şart olarak?
OturanBoğa

RssCip

Vergi indirimi emeklik için devam ediyor.Haziran ayında vergi dairesine dilekçeyi verirken memur da bu şekilde tereddüt etmişti fakat onaylandı ve emeklik işlemlerimi tamamladim

Peki en son ki raporum sağlık bakanlığının çıkardığı bildiri genelge v.s. ile üresi uzatılıyor. En son aldığım raporun uzaması ile o en sonki rapor ile başvurarak almış olduğum engelli vergi indirimi uzuyor mu ? Yoksa raporun geçerlilik süresinin uzaması ile birlikte tekrar tekrar başvurmamız mı gerekiyor.

Tam bir bilgim yok yardımcı olacaklardır burada bulunan arkadaşlar.Ben sadece ilk sorunuzun cevabını bildiğim için cevapladım

RssCip

Vergi indirimi devam ediyor. 1 Ekim 2008'den önce sigortalı olmuş ve emekliliği 4a statüsünde gerçekleşecek kişiler hala emeklilik için vergi indirim hakkı kazanmalılar.

Üst Alt