Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için günün dolmasını da bekleyecek miyim?

ecii

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Mrb ben 2009 işe giriş tarihim %40 raporumu 2014 mart ayında aldım. Vergi indirimine basvuru yapacam sonucum geldikten hemen sonramı emeklilik için basvurucam yoksa günümün dolmasını bekliyecem yardımcı olurmusunuz

Emeklilik başvurusu için elbette tüm süre ve prim olarak tüm şartları sağlamış olmanız gerekmektedir.
Ayrıca sigorta girişiniz Ekim 2008 de yürürlüğe giren yeni sosyal güvenlik yasasından sonra olduğu için vergi indirimi size emeklilik açısından bir fayda sağlamayacak,sadece maaşa yansıması yönünden artınız olacaktır.

ben bu raporu günüm dolana kadar saklayıp günüm doldukltan sonra bu raporla direk emekli olurmuyum. o zaman başka rapor istemezler değilmi. bide vergi indirimine artık basvurmama gerek yok diyorsunuz öylemi emeklilik için

Bugünkü raporunuz emeklilik zamanı geldiğinde bir işinize yaramayacak. Kurum sevki ile yeniden rapor almanız gerekecek.

Üst Alt