Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için hastanenin sağlık raporunu kuruma göndermesi kaç gün sürüyor?

Harun-

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar okmeydanı hastanesine rapor için bağkur tarafından yönlendirildim, herşey bittikten sonra biz göndereceğiz kuruma dedi hastane, 3 hafta oldu beklemedeyim sgk evrk takibinden bakıyorum sürekli ve halen bi hareket yok, muhakkak bu süreçden geçen çok arkadaşımız vardır burada, sizin raporunu kaç günde ulaştı kuruma.

selamlar

Merhaba bende sizin gibi heyete girdim hastane saglik kuruluna hemen veriyor ama kurulun hastahane raporunu sgk ya yollamasi zaman aliyor benim raporum sgk ya geldi simdi bolge mudurlugune gitti son asama diyolar ama ben inanmiyorum

Arkadaşlar sabredin derim bende o aşamalardan geçtim çok hatırlamıyorum ama benimde sanırım 1 ay gibi bir sürede geldi zaten sonuç adresinize iletiliyor hakkınızda hayırlısı olsun.

bilgilendirme amaçlı yazayım, sadece bendemi öyle oldu bilemiyorum ama raporun bağkura ulaştığı zaman anında sisteme işleniyor ve https://uyg.sgk.gov.tr/EvrakArama/ sayfasında gözüküyordu, bende işlenmedi bugün yarın derken hoop bir posta geldi ve gelen evrakta raporun kuruma ulaştığı ve kurumunda ankaraya gönderdiğine dahil bilgilendirme yazıyordu, velhasıl kağıtlar gitmiş sonuç bekliyorum evrak takip sayfasında halen gözükmüyor

SGK evrak takibi güncelleniyor mu?

evet arkadaşlar 6 aralıkda hastane raporumun ankaraya gönderildiğine dair bilgilendirme yazısı gelmişti posta yoluyla ama işin ilginci bunlarla ilgili sgk gov tr sitesindeki evrak takibinde hiç bir güncelleme olmadı,

o günden bugüne sık sık evrak takibini kontrol ettim ama hiçbir gelişme olmadı, bende acaba e devlette bişey yazarmı diyerekten 3 şubat günü şifre aldım ve giriş yaptım, bir hareket olmadığını görünce babam bir bağkura gideyim sorayım dedi, oradanda sisteme bakılmış ve bişey görünmüyor denmiş,

ve akşamında evrak takibi sisteminde alttaki açıklama düşmüş,

şimdi bu benim rapor yenimi gitti eğer öyleyse 2 aydır neredeydi bu kağıt, yada kağıtlarım işlemdedir de benim e devlet şifresinin ya da bağkura gidip kontrol edilmesinin buranın güncellemesiyle alakası varmıdır

kısacası bu konuda bilgisi olan veyahut banada oldu aynısı diyen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum.

selamlar

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 03.02.2017 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 03.02.2017 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE
3 03.02.2017 EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD. ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 03.02.2017 EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD.

Harun-

Bağkur için 2 ay gayet normal! Rapor emeklilik için yeterli görülürse bence bu ay sonuna dek maaş bağlanacaktır.

OturanBoğa hocam inş. dediğiniz gibi olur bu ay sonuna kadar bişey çıkar, forumdaki paylaşımlardan anladıım 2 aylık süre EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD. kurumunda geçiyor, benimki 2 ay sonra işlendi evrak takibine

Üst Alt