SGK evrak takibi güncelleniyor mu?
evet arkadaşlar 6 aralıkda hastane raporumun ankaraya gönderildiğine dair bilgilendirme yazısı gelmişti posta yoluyla ama işin ilginci bunlarla ilgili sgk gov tr sitesindeki evrak takibinde hiç bir güncelleme olmadı,
o günden bugüne sık sık evrak takibini kontrol ettim ama hiçbir gelişme olmadı, bende acaba e devlette bişey yazarmı diyerekten 3 şubat günü şifre aldım ve giriş yaptım, bir hareket olmadığını görünce babam bir bağkura gideyim sorayım dedi, oradanda sisteme bakılmış ve bişey görünmüyor denmiş,
ve akşamında evrak takibi sisteminde alttaki açıklama düşmüş,
şimdi bu benim rapor yenimi gitti eğer öyleyse 2 aydır neredeydi bu kağıt, yada kağıtlarım işlemdedir de benim e devlet şifresinin ya da bağkura gidip kontrol edilmesinin buranın güncellemesiyle alakası varmıdır
kısacası bu konuda bilgisi olan veyahut banada oldu aynısı diyen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum.
selamlar
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 03.02.2017 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 03.02.2017 EHGM MALULİ. VE SAĞLK KURUL.D.B.GELEN EVRAK SERVİSİNE
3 03.02.2017 EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD. ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 03.02.2017 EHGM MALULİYET VE SAĞLIK KURALLARI BAŞKANLIĞI BAŞKANLIK SAĞLIK KURULU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞB. MD.