Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için hastanenin verdiği rapor aynen onaylandı. Evraklar gelince emeklilik.?

isonur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar...24 aralık 2017 tarhinde aldığım %63 engelli raporumun aynen onaylandığını bugün telefonla öğrendim...emeklilik için yaş, gün şartlarım tutuyor...evrakın 10-15 gün içinde elime ulaşacağını söyledi memur bey...bekliyorum...fikir olması açısından paylaşmak istedim...darısı bekleyen tüm dostlara...

2017 aralık ayınin ortalarında sgk dan hastaneye sevk edil Hastanede işleri bitir 13 mart 2018 e heyete çikmak için tarih versinler (3 AY SONRA YANİ)

3 ay geçsin heyete çık, çıktıktan sonra gorevli sana mektup 2 ay sonra gelir sonuçlanır desin

Malulen emekli olmak bu kadar sürüyosa kenarda parası hiç olmayan adam kanser ilaçlarını nasıl ödeyecek? Ne yeyecek ne içecek? Doktorlar 6 ay ömrün kalsın desin, devlet hemen malulen emekli olması gerekem adamı 6 ay bekletsin

Verecekleri maaş 900 -1000 tl arası, neye yetecek? Bunlar hiç vatandaşı düşünmüyor. Allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun, sonuç hayırlı olsun, böyle haberler duyunca kendime olmuş gibi seviniyorum.
Toplam 2,5 ayda sonuca ulaşmışsınız bu iyi bir süre, şansınız bundan sonrada yaver gitsin inşallah.
Sağlıklı günler.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...sağlıcakla kalın...

emeklilik sürecim tamamlandı...e-devlette görünüyor...1 nisan 2018 itibariyle emekliyim...herşey gönlünüzce olsun...

Slm vergi indirimi almışmıydın.Aynen onaylanmış derken önce vergi ,indimi içinmi onay alıp sonra emeklilik içinmi.Yoksa benim bildiğim direk olmuyor.Önce vergi ,indirimi şart.

işyeri, maliye, hastane engelli raporu,ankara onay süreci sonrası sgk ya başvurdum...vergi indirim yazısıyla emeklilik süreci başladı zaten...

isonur

Emekliliğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.

Bu arada maaşla ilgili tecrübelerinizi paylaşmışmıydınız ilgili forumda?

çok teşekkür ederim erdoğan bey...maaşla ilgili bir paylaşım yapmadım daha önce...

Üst Alt