Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için ille de SGK'nın sağlık kurulundan mı geçmeliyiz?

zeynep82

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaslar

Maliyeden vergi indirimi belgesi bulunsa dahi sgk ya emeklilik icin basvuruldugunda sgk nın da kendi saglik kuruluna giriyormuşuz. Anladigim vergi indirimi icin maliyenin saglik kurulundan geciyoruz emeklilik icin sgk.nın.vergi indirimi icin basvuru yapmayip emeklilik zamanini beklersem yine ayni sekilde maliyeden vergi indirimi belgesi icin kendi saglik kuruluna emeklilik icinde sgk.nın saglik kuruluna giriyorum.Arastirmalarim bu bilgilere ulastirdi dogrumudur acaba

ben öyle bir şey duymadım. eğer raporunuzu aldığınız kurum engelli sağlık raporu vermeye yetkili ise ve bu raporla vergi indiriminiz onaylandıysa,sizi tekrar heyete sevk etmeleri söz konusu değildir.

Tesekkurederim bilginiz icin ben bu bilgiyi alo 170 i arayarak ogrendim bana soyledikleri " raporunuz yeni dahi olsa 2 yil sonra emeklilik basvurunuzda vergi indirimi belgesi olsa dahi sgk nin kendi saglik kurulunda tekrardan degerlendirilirsiniz"

Engelli raporum yoktu arastirmaz bilmezdim engelli haklari emeklilik vergi indirimi vs.raporu aldim 10 gundur arastirmalarim var resmi kurumlardan ve buradan.bazan kafam karışıyor

zeynep82

Zeynep hanım vergi indirimi almış bir engelli tekrar sgk kuruluna girmez erken emekliligin ilk koşulu zaten vergi indirimini almaktır ben vergi indiririmi geçen yıl mart ayında aldım dün itibariyle emeklilik başvurusunda bulundum rapor fotokopi vergi indirimi yazısının fotokopisi ve form doldurdum o kadar maliye ile onlar yazisacaklar

Tesekkurederim reyhan hanım bu konuyu tekrar arastirayım

vergi indiriminden emekli olmuş herkes bu şekilde emekli olmuşlardır yeniden değerlendirme diye bir sey yok

Bugun sgk ya gittim sadece vergi indirimi belgesi yeterliymis.bana yanlis bilgi veren de alo 170 de calisan bilgisizin biri

Üst Alt