Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için ille de vergi indirimi mi almak lazım?

White Wolf Spirit

Aktif Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar kafama takılan konu vergi indiriminden yararlanamayanlar erken emekli olamıyormu. Ben yüzde kırkbeş engelliyim 18 yıl sonra emekli olabilmek için illa vergi indiriminden yararlanmı lazım. Yoksa engelli kadrosundan girmiş olmam yeterlimi ?

Vergi indiriminde erken emekli için başvurman gerekiyor.. arkadaşım yoksa normal şartlarda emekli olursun... artı bu başvuruyu yaptığında bir miktar devlettnen maaşına katkı oluyor 100-200 tl arası birşey

ben mesela bı sene kasımda doluyor henuz vergı ındırımıne basvurmadım sonradan alırsam vergı ındırımınden yararlanmaya basladıgım tarıhden ıtıbarenmı sayıyorlar yoksa oncekı calıstıklarımda gecerlı oluyormu ?

Sizosalgun
Vergi indirimini aldığın tarihten itibaren başlar.vergi indiriminden öncesi için bir işlem yapılmaz.
Sen biran önce vrg indirimini almaya bak.

Mehmet005

Niye boyle bırsey yapıyorlarkı bız engellı kadrosundan gırmısız zaten engelliyiz vergi indirimi kosulu cok sacma gelıyor bana neyse cevaplar ıcın tesekkur ederım.

Mehmet005 [FONT=sans-serif]Ben de memurum en son Manisa da yattım şizofreni teşhisi koyuldu. 11 yıllık memurum vergi indirimi almak için ne yapmam gerekiyor acaba izmir de yaşıyorum[/FONT]

Sizosalgun,
5510 sayılı yasadan önce ssk lı olmuş iseniz vergi indirimi hakkı almadan emekli olamazsınız. İlgili yasadan sonra ssk lı olmuş iseniz vergi indirim hakkı alsanız bile emeklilik günü geldiğinde yeniden rapor almak zorundasınız.

Üst Alt