Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için müracaat ettim. Ne zaman cevap gelir ve ne kadar maaş alırım?

thomas.035

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, benim de bir sorum olacak: %80 devlet hastanesinden raporum var. emeklilik için haziran 17'de müracaat ettim. beni sevk ettiler, ordan da rapor aldım. şimdi raporlar saglık kuruluşuna gitti diyorlar. imza için ordan ne zaman gelir? evraklar geldiginde her hangi sorun cıkar mı?
sigortaya 1990'da girdim. askerden önce sigortalıydım. 1973 dogumluyum. emekliligim onaylanır mı? onaylanırsa ne kadar maaş alırım?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar vereceginiz bilgiler için

öncelikle ilgilen digin için teşekkür ederim daha önceden vergi indirimim yoktu yanlızca emeklilik için müracaat ettim askerligimi yaptıgımda saglamdım

direk sgk ya gittigi için söylemediler ama %60 ınüzerinde almışımdır çünkü saglık kuruluna gitti dediler

çok teşekkür ederim en azından bir kişi iglilendi sagol dostum

evet 17 haziranda

----------

1umut çok teşekkür ederim peki ne kadar sürer emekli olmam bu konuda bir bilgin varmı

Şartlarınız malulen emeklilik için yeterli.

Kurumlar arasındaki bürokratik süreci bilmiyorum gerçekten de uzun bir zaman olmuş beklemeniz. Herhangi bir numara falan vermediler mi SGK nın sitesinden takip edebilmeniz için.

----------

İşten ayrıldınız değil mi?

sgk daki memur eylülün 8de imzaya yolladım dedi bu imzalama olayları nekadar sürüyor bir bilgin varmı?

Forumda arkadaşlar işlemlerin 2-3 ay kadar sürdüğünü yazmışlar. Bazılarının daha da uzun sürmüş maalesef. Biraz sabır gerekiyor bu işlerde.

yardımın ve bilgilerin için çok teşekkür ederim sagol dostum beklemekten başka çare yok sonuçu alır almaz yazacagım tekrardan teşekkürler

Eğer süreci öğrenmek istersen bilgi edinme başvurusu yaparak hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz.

........ sicil numarası ve .. tahsis talep tarihi ile ...... tarihinde ... müdürlüğüne emeklilik başvurusunda bulundum. O tarihten beri emeklilik başvurumun hangi aşamada olduğuna dair bilgiye erişemiyorum. Emeklilik başvurumun hangi aşamada olduğuna dair bilginin tarafıma bildirilmesini arz ederim.

Rica ederim. Bir yardımım oldu ise ne mutlu bana. :)

çok yardımın oldu teşekkürler hangi aşamada oldugunu ögrenirim

emeklilikte tasis no

merhaba arkadaşlar emekliligim onaylandı

1- emeklilikte tahsis no kaçla başla
2- ek gelirin anlamı nedir her ay alınırmı
3- internette birikmiş maaşla aylık maaş bir mi alınır yoksa ayrı ayrı mı bunlar

Hayırlı olsun

Öncelikle maaşınız hayırlı olsun Maaş ve toplu parayı ben beraber aldım hangi ptt yazıyor ise onlarla önceden konuşup bilgi alabilirseniz iyi olur

diğer sorulrınızın cevabını net bilmiyorum.

teşekkürler yanlız bana daha ssk dan kagıt gelmedi ordaki memur yolladım dedi ben internetten gördüm emekli oldugumu emeklilikte malülen emeklilerin tahsis no su kaçla başlar onu bilen arkadaşlar 21 ilemi başlar yoksa 11 ilemi yazarsa sevinirim

malülen emekliyle normal emekli

arkadaşlar malülen emekli olanla normal emekli olanın tahsis nosu degişikmi olur abimin 21 ile başlıyor benimki 11 ile bu malulen oldugum içinmi böyle yoksa 2010 damı böyle degişti

Ben de malulen emekliyim ve 1100'la başlıyor tahsis numaram.

Tahsis no

Bende malülen ssk dan oldum Bağkurdan sonra 45 gün ssk olduğu için
Tah sis no internette işlem yaparken 11 ile başlıyor sigortada işlem yaparken memur bir not verdi git sağlık karnesine işlet derken baştaki 4 rakamı yazmayıp 25 ile devam eden bir notu bana vermişti bende onunla kendim ve çocukların sağlık karnesini açtırmıştım bence siz en baştan itibaren tüm numaranızı ezberleyin maaş alırken ptt kimliğim ile işlem yapıyor tahsis falan bana sormadılar
Ayrıca maaş ınızı ne zaman alacağınızı en yakın ptt den sorun müsaitlerse kendileri öder değilse başka ptt ye gönderiyorlar tekrar hayırlı olsun

Metin

ssk tahsis no 21 ile başlar.emekliliğin hayırlı olsun bende yeni emekli oldum geçen ay birikmişle birlikte almıştım bu ay ikinci maaşımı alacağım asıl maaşım bu ay belli olacakmış.

Üst Alt