Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için müracaat ettim, reddedildi! İtiraz süreci hakkında bilgisi olan var mı

yoncaa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ilk önce merhaba ben lef kanseri hastasıyım bu durum için emeklilik müracatı yaptım ve 1,5 ay sonra bana red geldi ameliyattan sonra sol kolum felç kaldığı için işten çıkarıldım ve gelen red cevabına karşılık itiraz dilekçesi yolladım 14.8.2012 tarihinde ve bilgilere girdiğimde
128.08.2012SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
228.08.2012SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
328.08.2012ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
428.08.2012ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI

bu çıkıyor diğerinde bu şekilde değildi ö.kargo ile gönderildi demek ne anlama geliyor bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden teşekkür ederim

Merhaba yonca hanım,Aynı şey benimde başıma geldi.Ö kargoyla gönderildi demek başvuru esnasoında sgk ya bildirdiğiniz adrese neden emekli olmadığınızla ilgi bilgileri içeren belgenin bir kargo ile gönderildiği anlamına geliyor.Sonucu yakında öğrenirsiniz.Ayn şekilde banada red geldi.öZÜR ORANIM %60 OLMADIĞI İÇİN.

öncelikle teşekkür ederim:(ikincidemi red geldi size:((

İkinci kez başvuru yapmadım.Engelli raporum yoktu o raporu aldım.Şimdi engelli kadrosunda iş arıyorum.

anladım geçmiş olsun ben 1cide red aldım itiraz ettim şimdi cvp bekliyorum 1cide daha farklı yazıyordu baktığımda bundada böle yazınca dedim acaba nedir:(

ya birde şöle bişe var ben samsun araştırma hastanesinde heyete girdim ama hiç bir doktordan puan almadım% diye bişe yok herkeze sordum hastanede bana ankaranın puan vereceğini sölediler red geldi ama yine kaç ta kaç yok ben bu işteen bişe anlamadım ve kanserin 4.cü evresinde ve yayılımlı kanser raporum var hala neden puan yok yada red geliyor anlamış değilim:(yani ölüyor olmamızmı gerekiyor bu nasıl bişe

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:14.435.165VARİDE TARİHİ:14.08.2012
GELDİĞİ YERSAMSUNT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:YONCA NURSOYADI:AKYOL
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:14.08.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:TAAHHÜTSÜZ POSTAGELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER

[SIZE=2]1[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]2[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]
[SIZE=2]3[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/SIZE][SIZE=2]Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]4[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]
[SIZE=2]5[/SIZE][SIZE=2]05.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-5[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ[/SIZE]
[SIZE=2]6[/SIZE][SIZE=2]06.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]7[/SIZE][SIZE=2]06.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]

[SIZE=2]şimdi baktığımdada bu tablo çıkıyor yorumlarmısınız:([/SIZE]

Merhaba yonca hanım bende sgk dan bu ay malülen emekli oldum.ilk olarak sgk beni OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE sevk eti randevu alıb gittik hastanedeki kayıt memurunun işgüzarlıgı yüzünden onun bizi elimizde sgk nın bize verdiği malülen emeklilik raporu için verdiği sevk kağıtı olmasına ramen yanlış yönlendirmesi yüzünden ilk raporumu 2022 ye göre aldım ve eve geldim internetten bi bakayım dedim 2022 ne oluyor diye 2022 sayılı Kanun kapsamında muhtaç vatandaşlarımıza özürlü aylığı.yani malül raporuyla alakası yok hem ertesi gün hastaneye yakınımı yolladım bir hafta sonraya randevu aldık tekrar gittik aynı memur bu sefer bize küfür eder gibi aa sizde sevk kağıdı varmış bununla randevu almadan gelebilirdiniz dedi ilk geldiğimizde kagıdı okumadığı belli oldu o an neyse bu sefer doğru yönlendirdi.2022 raporumu elden teslim almıştım ama mallülük raporumu hastane sgk ya yolladı.1-1 buçuk ay sonra sgk dan bana yazı geldi rapordaki fizik tedavi ve neroloji teşihislerini yetersiz görmüş onların tam teşhisi için beni sgk bu sefer İSTANBUL TIB FAKÜLTESİNE sevk eti gittim raporları 3 ayda çıkarttırdım orda.ordaki sistemde raporları elden alıb sgk ya veriyorsun raporlarda oran yazmıyor hastalıgın hikayesi ve teşhisi yazıyor oranları sgk raporları deyerlendirib belirliyor

evet malülen emeklilik için benim ilk sgk tablosunda bukadar şey yazmıyodu sadece zimmetten çıkartıldı ve yolllandı bunda emeklilik 8 servisine gitti diyor ne anlama geliyor anlamış değilim

Emekli olmusunuz Yonca Hanım hayırlısı olsun...;) siz yinede pazartesi günü arayıp bir sorun..cevap verirler size...

bence en sağlıklı bilgiyi sgk dan alırsınız sgk ya telefon açın isterseniz yonca hanım

1.ci red geldi zaef geldiği gün açıkca her sorunumu içeren bir bildir ge yazdım şimdiki tablolar böle bende emekli oldummu olmadımmı tereddüddeyim sgk cvp vermiyor 170 arıyorum bozuk plak gibi aynı şeyleri sölüyor 15 gün oldu itiraz edeli 8ci emeklilik servisine gitti demek emekli oldu anlamına gelir birde sevinirim sonra red gelir üzülürüm çok sitresliyim:((

benim tabloda böyle gözükmüyor sizinki değişik bir konu galiba benim tabloyu yollayım isterseniz

evet bu ay oldum nasibse her ayın 17 sinde alacam

bu ilk başvuru yaptıgımızdaki evrak takip bilgilerim

SİCİL NO:
TAHSİS NO
:
ADI:MİTHATSOYADI:YALÇIN
EVRAK NO:
EVRAK TARİHİ:02.02.2012
GELİŞ ŞEKLİ:DİĞERGELİŞ NUMARASI:
[SIZE=-1]
102.02.2012İSTANBUL SGİM BEYOĞLU SGM SİGORTALI TESCİL SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
206.02.2012İSTANBUL SGİM BEYOĞLU SGM SİGORTALI TESCİL SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
309.02.2012İSTANBUL SGİM BEYOĞLU SGM DESTEK HİZMETLERİ-1(GENEL EVRAK) SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
409.02.2012İSTANBUL SGİM BEYOĞLU SGM DESTEK HİZMETLERİ-1(GENEL EVRAK) SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
510.02.2012İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNETAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
615.02.2012İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra NoTarihBirimİşlem
[/SIZE]

buda şuanki evrak tablosu

SİCİL NO
:

TAHSİS NO
:
ADI:MİTHATSOYADI:YALÇIN
EVRAK NO:
EVRAK TARİHİ:28.08.2012
[SIZE=-1]
128.08.2012İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM MALÜLLÜK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
228.08.2012İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
328.08.2012İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
431.08.2012KURUM DIŞINATAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
531.08.2012KURUM DIŞINAZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra NoTarihBirimİşlem
[/SIZE]

siz malüllen emeklilik içinmi başvurdunuz yonca hanım.sizin tabloda malüllük servisi yokta ondan soruyorum.sanırsam normal emeklilik servisinde sizin dosya yinede yanlış bilgi vermek istemem

evet sizinki aslında kabul olmuş gibi bende malüllük felan yazmıyo peki size cvp geldimi benim itirazdan daha 15 gün oldu cvp yok daha henüz bende malüllük için müracat ettim

bana sgk dan telefon geldi malülen emekliliğiniz onaylandı maaş bağlaması için işten çıkışını yaptır dediler.bende şirketi aradım çıkış işlemimi yaptırdım.e-devletten baktım bağlanmış maaş bu hafta postacı kağıtlarımı getirir herhalde.ama siz bence yanlış başvurdunuz heralde sizin tabloda sadece emeklilik servisi var malüllük servisi yok heralde sgk normal emeklilik gibi değerledirib red ediyor onu bi araştırın

ben kendim elden verdim ankaraya gidip ve sgk da çalışan akrabalarımız yaptı yalnış olması imkansız ben red gelen kağıda itirazda herşeyi açıkçça söledim ve her ilde farklı ben çok araştırdım herkezin emeklilik tablosu değişik bilmiyorum sonuç ne olur sizin adınızada sevindim hayırlı olsun:)

teşekkür ederim :) inşALLAH en yakın sürede darısı sizin başınıza :) inşALLAH istediğiniz sonucu alırsınız

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:16.681.900VARİDE TARİHİ:24.09.2012
GELDİĞİ YERSAĞLIK BAK.SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞ.HAST.T.C. KİMLİK NO
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:24.09.2012
[SIZE=-1]
124.09.2012ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ

Sıra NoTarihBirimİşlem
[/SIZE]

tekrar merhaba şimdi takip sizteminden baktığımda diğer taplolardan hariç bu çıkıyor ne anlama geliyor acaba yardımcı olurmusunuz:((

Çok net değil ama, büyük olasılıkla sigorta müdürlüğüne çağıracaklar sizi ve hastaneye sevk edecekler.

bilmiyorum baştan beri okudunuzmu aslında en çok sizden cvp bekledim biraz yılan hikayesine döndü ben haziran ayında müracatımı yaptım samsun arastırma hastanesinde heyete girdim tahliller derken 1 ayda ancak bitti ve evraklarımı ankaraya yolladılar 1,5 ay sonra red geldi tabloda bu
VARİDE NO:VARİDE TARİHİ:28.06.2012
GELDİĞİ YERT.C.SAĞ.BAK.SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞT.HAST.T.C. KİMLİK NO
ADI:SOYADI:AKYOL
EVRAK NO:1702EVRAK TARİHİ:28.06.2012
EK SAYISI:2GİZLİ:Hayır

[SIZE=-1]
128.06.2012ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM DESTEK HİZMETLERİ-1(GELEN EVRAK) SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
228.06.2012ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM DESTEK HİZMETLERİ-1(GELEN EVRAK) SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
329.06.2012ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM KISA VADELİ SİGORTALAR SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
429.06.2012ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM KISA VADELİ SİGORTALAR SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/SIZE]beklemiyordum ve geldiği gün ağustos du ertesi gün itiraz dilekçesi yazdım ve müdürlüğe kargo ile yolladım dosyam kapanmıştı 1 hafta sonraki takipte dosyanın açıldığınıgördüm açılandada bu tablo var
EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:14.435.165VARİDE TARİHİ:14.08.2012
GELDİĞİ YERSAMSUNT.C. KİMLİK NO
ADI:SOYADI:AKYOL
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:14.08.2012

[SIZE=2]1[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]2[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]SAMSUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]
[SIZE=2]3[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/SIZE][SIZE=2]Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]4[/SIZE][SIZE=2]28.08.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]
[SIZE=2]5[/SIZE][SIZE=2]05.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-5[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ[/SIZE]
[SIZE=2]6[/SIZE][SIZE=2]06.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/SIZE][SIZE=2]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/SIZE]
[SIZE=2]7[/SIZE][SIZE=2]06.09.2012[/SIZE][SIZE=2]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/SIZE][SIZE=2]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/SIZE]

[SIZE=2]ankarayı aradım gecen hafta malüllük servisini bana bir dosya numarası verdi ve evraklarımın hastaneden ellerine okunmucak bir durumda geldiğini raporlarınızın asıl yazılarını istettik ulaştığında dosyanız incelenik dediler bende bugün hastaneye gidip evrakların istendiğini ankaraya ulaşıp ulaşmadığını sordum ve bana ulaştı dediler ve ulaştığına dair kağıt verdiler bugün sistemi açtığımda bu pano var
VARİDE NO:16.681.900VARİDE TARİHİ:24.09.2012
GELDİĞİ YERSAĞLIK BAK.SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞ.HAST.T.C. KİMLİK NO
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:24.09.2012

[SIZE=-1]
124.09.2012ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
224.09.2012ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/SIZE]sonucun ne olduğuna dair bir bilgim yok ama merak ettiğim şeyler var buda ilk evrak yollandığındada bu evraklar aynıydı ozaman tek aklıma gelen gerçekten incelenmediği ve red geldiği oluyor şimdi neden asıllar istendi bu işlem neden baştan yapılmadı ve garip olanda şu ben 4 cü evre yayılım gösteren bir kanser durumuna sahibim artı ameliyatlardan sonra sol kolum felç ve kanserim vucudumda başka yerlerde nüks etti ama buna rağmen gelen red cvp da bile benim % kaç oranında sakat olduğum yazmıyordu neye dayanarak red geldi bu sistem nasıl işliyor 50 tane yeri aradım bir taneside telefona bakmadı bu milletin hakkını iş işten geçtikten sonramı verecekler bilmiyorum merakla sonuç bekliyorum şimdiden teşekkür ederim bu tablolar da yazanlar neden bir birini tutmuyor nedemek bunlar:(saygılar
[/SIZE]

banada red geldi ve itiraz dilekçesi gönderdim ve tablo aynı zamanda sonuç red oldu aynı gerekçe ile
AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.07.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
327.07.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
430.07.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
530.07.2012GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNETAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
631.07.2012GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
703.08.2012MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
803.08.2012MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
906.08.2012YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1006.08.2012YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1111.09.2012DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1212.09.2012DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1312.09.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEÖ.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
1412.09.2012AKSARAY SGİM EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1513.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1613.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1713.09.2012AKSARAY SGİM EMEKLİLİK İŞLERİ SERVİSİNEDOSYASINA KONULDU
18EVRAK KAPANDI

siz red de itiraz ettinizmi peki ve bu emekliliğe itiraz kaç sefer yapılıyor

pardon şöle oldu yani ilk önce red geldi itiraz ettini ve tekrar redmi geldi hastalık ne bu arada geçmiş olsun kağıdınızda % oran varmıydı?

evet red geldi itiraz ettim ve aynı gerekçe ile gene red geldi bende av tuttum dav açıyoz işte gerkçe 506 sayılı kanunun 53. maddesi in a fıkrasına göre malül durumda sayılmış isede aynı kanuna tabi iş yerine malülüyetini gerektiren arıza ile girmesi nedeni ile aynı maddenin b fıkrası geregince malüllük sigortası yardımlarından yararlanamayacagınan karar verilmiştir ( 50510 sayılı kanunun geçici 10.maddesi geregince )
ilik işe giriş oranı %50 ve ilerledi hastalık %90 lardayım yani tekerlekli sandalye düyeyindeyim 2/3 kaybım var

çok üzüldüm geçmiş olsun genelde çağresiz ve gerçekten madur olduklarını bildikleri halde sonuçta raporda görüyor ama red veriyor bende bunu anlamıyorum ben 10 yıldır çalışıyorum ve çalışırken bu hastalığa yakalandım işten çıktım şu anda sol kolum felç ve kanser bazı yerlerime sıçradı yine red gelicek anlaşılan sizeki böle yapmışlar çok üzüldüm inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız

Ben Bu Saglık Kurulunda Raporlari İnceleyen Memurlari Hic Anlamiyorumm Neden Böyle Keyfi Uygulamalar Yapiyorlar İnsanlari Süründürmekten Baska Bi İşe Yaramiyorlar Ve Aldiklari O Maaslari Hicmi Ama Hic Haketmiyorlar Benim Babam 2007 Böbrek yetmezliginden Haftada 3 Gün diyalize giriyor ve hayla girmeye devam ediyor Malulen emeklilik Bas Vurduk Benim Babamin Hastaligi Ve Raporu Sabittir Ve Diyaliz Hastalarinin Tamami Sabittir Buna Ragmen Red Ettiler Neymiş %60 Aldinda Oldugu İcin Diyalize giriyor babam haftada 3 gün Gerisini Siz Düsünün İtiraz Ettik Ama Bakalim 1 Hafta Olduu

Mitoo merak ettim sizin gözterrmiş olduğunuz tablo benimkine göre cok kısa bende malül emekliğe baş vurdum benide tekrar 2ci hastaneye 2ci hastaneye gideli gönderdiler 4 cü aya girdim sonuç hale yok bebde tetirgin oldum devamlı arama rağmen enson unkapanını aradığımda bütün evraklarımı ankaraya gönderdiklerini söyledi birde senyetim maşı alıyordun onlarıda ankara gönderdik dedi hepsini dedi bende tedirgin oldum

ası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
220.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
321.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
421.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
526.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
626.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı
727.07.2012istanbul sgim ist.böl.sağlık kurulu maluliyet servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
827.07.2012istanbul sgim ist.böl.sağlık kurulu maluliyet servisinezimmetten çıkarıldı
910.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm gelen evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1010.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm gelen evrak servisinezimmetten çıkarıldı
1116.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1216.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
1322.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1422.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
1505.09.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1605.09.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı
1706.09.2012emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü gelen/giden evrak servisinetaahhütsüz gön. üzere işlendi
1806.09.2012emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü gelen/giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı

ası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
220.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
321.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
421.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
526.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
626.07.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı
727.07.2012istanbul sgim ist.böl.sağlık kurulu maluliyet servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
827.07.2012istanbul sgim ist.böl.sağlık kurulu maluliyet servisinezimmetten çıkarıldı
910.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm gelen evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1010.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm gelen evrak servisinezimmetten çıkarıldı
1116.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1216.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
1322.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1422.08.2012istanbul sgim unkapanı sgm maluliyet iş kazası servisinezimmetten çıkarıldı
1505.09.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisineelden sevk edilmek üzere işlendi
1605.09.2012istanbul sgim unkapanı sgm giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı
1706.09.2012emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü gelen/giden evrak servisinetaahhütsüz gön. üzere işlendi
1806.09.2012emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü gelen/giden evrak servisinezimmetten çıkarıldı

[SIZE=-1]
111.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
211.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
311.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
411.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
513.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
613.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
716.04.2012İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
816.04.2012İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
924.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1024.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1127.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1227.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
1327.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1427.04.2012İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra NoTarihBirimİşlem

[/SIZE]

öncelikle geçmiş olsun bilmiyorum ama sizinki sanki onaylaşmış gibi benimkinde malüllük servisine gitti felan yazmıyor ben 1 ci cvp ı 15 ay sonra aldım red geldi itiraz ettim şu anda 1 ayı geçti oda büyük ihtimalle benim tabloya göre tekrar red ama hiç farketmiyor çünkü yine itiraz edicem sonuna kadarda mücadele edicem de bu evraklara kaç defa itiraz edebiliyoruz belirli bir sayısı varmı tekrar dosyamı açmak gerekiyor ondan da haberim yok bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Üst Alt