Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için poliklinikler ve sağlık kurulları çalışıyor mu?

mehmet abi

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ve OturanBoğa
Bağ-kur'dan engelli emeklilik için başvuru yapılacak... Şuan SGK, poliklinikler ve heyet kurulları çalışıyor mu? Emeklilik için rapor alabilir miyiz? Teşekkürler.

Benimde 2 ay sonra kontrol muayenem var ne olacak muamma.

mehmet abi

Hayır, şu anda hiç bir poliklinik ve sağlık kurulu çalışmıyor. Kontrolü gelenlerin kontrol tarihleri ileri bir tarihe atılacak. Ama sıfırdan emeklilik başvurusu yapacaklar için maalesef bir çözüm yok. Hastaneler yeniden işler hale gelene kadar beklemek zorundalar...

burada bazı arkadaşlar kontrol tarihim geliyor raporum bitiş süresi itibari ile adı altında mesajlarını okuyorumda..arkadaşlar vergi indiriminiz süresiz ise sgk da çağırmadıysa gitmenize gerek yok çağırana kontrol isteyene kadar(çoğu kişi biliyoruz diyebilir ama bilmeyen arkadaşlarımız da var denk geldim ben)kontrol isteyenler için de zaten süreler uzatıldı maaşlarınız falan kesilemez zaten uzatan devlet..

OturanBoğa şu anda hiç bir yerde sağlık kurulları çalışmıyor yazmışsınız MHRS baktığımızda çoğu yerde sağlık kurulları gözüküyor mesala edirne kırklareli gibi illerde var gözüküyor.

Yokmu bu konuda bir bilgiye sahip poliklinikler ve sağlık kurulları çalışıyor mu?

Arkadaşlar doğru Mhrs de randevu açık ancak sürekli bir gün önce arayıp ileri tarihe erteliyorlar. Tamam sağlıkçılar hastaneler yoğun,canımız ciğerimiz ama mübarek bütün hastane mi covidle ilgileniyor. Şubat ayından bu yana önce egede randevu için ısrar ettim alamadım, vazgeçtim mhrs ye döndüm ondada dediğim gibi sürekil iptal ediyorlar randevuları.

Tıp fakülteleri açılmadan kurullar da açılmaz diye düşünüyorum...

Üst Alt