Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için primlerim eksik görünüyor! Elimdeki dekontlarla başvursam..?

beyzas

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar son çalıştığım işyerinin sgk müdürlüğünden emekililik dilekçemi vermek istedim gününüz eksik dediler.ödemeyi yaptığım ankara sgk müdürlüğüne dekontlarla gidip başvursam olur mu.b

tsk.ederim.peki ben islemler icin vekalet gonderdim ankaradan basvuru yapilacak.biraz aradtirilmis dekontlar var odeme sisteme islenmediginden eksik gorunuyormus sisteme islettirmek zaman aliyor mu acaba birde dilekceyi kendim Vermek zorundamiyim

beyzas

Soyadınızın tuttuğu biri sizin imzaladığınız dilekçeyi kuruma teslim edebilir herhalde. Soyadı tutmadığında memur arıza çıkartabilir...
Sisteme işlenmesi çok kısa sürede gerçekleşecektir. Bence bir haftada işlenir.

vekalet vermiltim şirketimizin muhasebecisine dedi ödemeniz sisteme işlenmemiş işletirmrye çslışıcaz.dilekçeyi de muhasebecimiz vekaletnameyle içeri verebilir mi acaba dilekçeyi

bülent bey nasıl bir dilekçe ile başvurmalıyım imzalayıp göndereyim muhasebecimiz de vekaletle teslim etsin bu yol aklıma geldi bir dikwjçe örneği yazabilirmisiniz

dilekçeye ek hangi belgeler teslim edilmeli kimlik fotokopisi gereklimi

beyzas

Özel bir şeye gerek yok ki. Durumu anlatan ve emeklilik işlemlerinin başlatılmasını isteyen bir dilekçe. Dekont fotokopilerini de ekleyin.

Üst Alt