Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için raporu gönderdim. Sonuç ne zaman belli olur?

serro41

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Günaydın,
17-08-2016 tarihinde Kocaeli üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesinden engelli raporu aldım.Bu raporda toplamda yüzde olarak %70 verilmiş ve engel durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %60 olarak belirtilmiş.
Bu raporu Ankara'ya yolladım.
Bu durumda Ankara'dan bana ne zaman içerisinde bilgi ve raporumda başka yüzde olarak düşüş olurmu.
Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı şimdiden teşekkürler ederim.

çok sürmaz 1 ay ile en fazla 2 ay içinde cevap gelir oran konusuna bir şey diyemem aynıda kalabilir değişebilirde bende aynı kaldı oran bazı arkadaşlarda inme bile olmuş geldiğinde görürsünüz cevabı

Teşekkürler.herhalde sadece sizi gördünüz bu yazımı veya siz önemsediniz,sağolun.

hastalıklar için belirlenen rapor oranlarını ellerinde bulunan yönetmelik oranlarına göre doğru yazarlarsa hiç bir düşüş göstermez .

belli olmuyor bende ek tahlil istediler ankaraya giden raporum arttı geldi anla örnegi kardeş

Bende yolladım. Cevap bekliyorum. Konu hakkında tecrübesi

31 Ağustos BAĞ-KUR için emeklilik müracaatında bulundum. Hastaneye sevk ettiler. Bugün heyete çıktım. Raporu SGK müdürlüğüne yollayacaklarını söylediler. Bundan sonraki Aşama nasıl olacak. Murattial55

ek bilgi istemezlerse 2 ay sürer ek bilgi isterlerse 5 ayı bulur bende öyle olmuştu eviss ten takip et
karpas sen vergi indirimi içinmi başvuru yaptın malulluk içinmi başvurdun

Vergi indirimi aldım %56 3.dereceden. Malulen emeklilik için başvuru yaptım.BağKurdn

serro41

Başvurunuz vergi indirimi için Maliye'ye mi yoksa emeklilik için sigorta müdürlüğüne mi yapıldı?

Bağlurdan emeklilik için başvurdum. Ve sonuç

01/07/2016 tarihinde işverene evraklarımı teslim ettim,01/08/2016 Ankara'yı aradığımda evraklarımın kurula geldiğini söylediler.bayram öncesi son görüşmemde telefondaki memur bayramdan 2 hafta sonra aramamı söyledi,süreç çok uzun oldu inşallah onaylanırda raporum emekli olurum hayırlısıyla

kurul izindeydi. 20.09.2016 da çalışmaya başladılar. yığılma vardır şimdi biraz gecikebilir.

Günaydın,
Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı | Kocaeli-İzmit
binasına verdim,önce buraya veriliyormuş.Ankara'dan gelen onay belgesiylede emekliliğimi istiyeceğim işyerinden.

Emeklilik

Selam,
Kocaeli Ünüversite'sinden engelli raporu aldım.Bu raporun yüzdesi %70 daha sonra %60 olarak düşürülmüş,herhalde baltzar sistemine tabi tutulmuş.
Buna göre bu raporu Ankara'ya yolladım.
Sonuç olarak şu anda bekliyorum.Bu kalkışma(darbe)sebebinden sürec uzama durumu olurmu ve raporda bir değişiklik veya buna benzer bir durum oluşurmu...?
her keze selam ederim.

serro41 öncelikle raporun hayırlı olsun. ankara merkez sağlık kurulu çalışıyor herhangi bir gecikme olacağını sanmıyorum. eğer hastalıklarına doğru oran verildiyse ve yeterli açıklamalar var ise raporunda düşme olmaz.

Üst Alt