Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için Tuzla mı Haydarpaşa Hastanesinden mi rapor alayım karar veremiyorum!?

acanso

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ben emekli olmak için vergi indirimi raporu almak istiyorum,tuzla devlet hastanesinden mi alsam yoksa haydarpaşa numune hastanesinden mi alsam karar veremiyorum, sizce fark eder mi ?

Arkadaşlar bu hastanelerden rapor alan veya bilgisi olan var mı?

Merhaba,

Ben dün hakem hastane olarak Haydarpaşaya gittim. Doktorları iyi, sizi dinliyorlar. Ben %39'da kalacağımı öğrenince fizik tedavi doktoruna rica ettim, kendisi de bel fıtığından oran alamazsın ama heyette doktorlarla görüşeceğim dedi ve dediğini yaptı, hatta normalde heyete çıkanları içeri almıyorlar, Fizik tedavi doktoru beni içeri aldırdı ve heyet başkanıyla beni görüştürdü. Heyet başkanı önce beni dışarı çıkardı ve 10 dkk sonra tekrar geri aldı ve dinledi. Bende sorunlarımı ve neden vergi indirimi istediğimi anlattım.

Yani kısacası ilk gittiğim hastanelerdeki durumu değerlendirince en iyisinin Haydarpaşa olduğunu anladım. Haydarpaşa'da öğlen 12'ye kadar doktorları gezerseniz öğleden sonra heyet işleri bitiyor ve bir hafta sonra raporunuzu alıyorsunuz. Duyduğum kadarı ile Tuzla'da randevu işleri ve heyet işleri uzun sürüyor. Ben Haydarpaşa'ya itirazlı gittiğim için 1 haftada tüm işler bitti, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tuzla devlet hastanesinden vergi indirimi raporu alan var mı ?

Merhaba arkadaşlar ,yakın zamanda vergi indirimi için rapor almam gerekiyor,tuzla da yaşıyorum,acaba tuzla devlet hastanesinden mi alsam yoksa daha büyük bir hastane olan haydarpaşa numune hastanesinden mi alsam ?

Üst Alt