Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için vergi indirimi almalı mıyım?

unspoken

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Obsesif kompulsif-sosyal fobi şikayetiyle 2004 senesinde özelde (muayenehane) tedavi gördüm 1 yıldan fazla ama hiçbir sonuç alamadım. doktor kişilik bozukluğu teşhisi koymuştu
% 40 rapor alsam 3920 günden emekli olabililiyorum. günün dolmasına 4 sene var,

sorum şu benim elimde hastalıyım ile ilgili herhangi bir belge,rapor,reçete falan yok. ilerde emeklilikte kolaylık sağlaması açısından resmi bir kurumda yeniden tedavi görmeli miyim.

ssk'dan emekli olacaksanız verdiğiniz prim gününden anladığım kadarıyla, bunun için işyerinizden çalıştığınıza dair belge alıp, defterdarlığa vergi indirimi için başvurmanız ve bu hakkı en az % 40 oranla kazanmanız gerekiyor.

son 3.5 sene ile ilgili

Benim okb ve sosyal fobi rahatsızlığım var,şu anda isteğe bağlıya prim ödüyorum(bağkura sayılıyor).Son 3.5 sene ssklı olmam lazım ama gidipte bir yerde çalışamayacağım büyük ihtimal,sorum şu son 3.5 senenin tamamı çalışarakmı geçirilmek zorunda? bir yerde ssklı görünüp rapor, vergi indirimi aldıktan sonra tarım isteğe bağlı ssk ya geçebilirmiyim?

Üst Alt