bilgisi olan arkadaşlara soruyorum daha öncede anlattığım gibi 3.kez müracat etmemle %52 oranlık bi özürlü raporu almıştım ve 2022 maaşından faydalanıyorum bu arada meslek hastanesinden meslek hastalığı raporuda almıştım onun işleri hala sürüyor ankaradaki amcamlar olan hastane dosyalarını yeniden isteyip 2,3 ay işi uzatıyorlar meslek hastalığı raporu işine başlayalı tam 1 sene oldu ama hala bi sonuç yok 2010 yılında bimere bi yazı yazıp birkaçtane soru sormuştum enson kocaeli il sgk müdürlüğü malulun emekliliğe müracat etmemi söyledi ama ben kocaeli sgk kurumu başkanını ozaman aradığımda meslek hastalığı raporu için uğraştığımı oda onun sonucuna göre bize müracat etmemi söylediler meslek hastalığı raporu işleride hala sonuçlanmadığı için kızıp kocaeli sgk yı yeniden aradım oradaki müdür bana diyorki biz sana malulen müracat et demişiz onlara dediğimde meslek hastalığı raporu ve 2022 raporumu söylediğimde onlar bizi alakadar etmez niye vakit kaybediyorsun meslek hastalığı işin belki 2 sene sürecek niye zaman kaybediyorsun gel bizseni bi hastaneye sevk edelim diyorlar şimdi sorum şu ben 3 defa özürlü raporu aldım 3.de 52 oran aldım ama şuan değişik hastalılıklarda mevcut acaba bunlar beni bi hastaneye yolladıklarında aldığım oran 52 nin altında veya 40 altında kalırsa 2022 maşımıda keserlermi gerçi ordaki müdür onlar bizim le alakalı değil dedi ama buradaki bilgili arkadaşlar dan yardmcı olmalarını istiyorum