Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik işlemleri SGK'da tamamlanmadığı için tekrar işe giremiyorum!?

Sdr

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, bir konuda emekli olanlarda takip ettiği için yardımınıza ihtiyacım var.

Emekli başvurumu yaptım (25.02.2021 )tahsis beyan formumu verdim. Çalıştığım şirket ertesi gün 01.03.2021 tarihi itibari ile girişimi tekrar yapacaktı ama bir türlü olmadı. Sigorta emeklilik onaylanmadan tahsis no vermiyor, şirket sigorta girşi yaparken manuel emekli seçtiğinde kişi emekli değil diyor. İşe tekrar girş için emklilik onayını mı beklemek zorundayım. O da 1,5 ay diyorlar. Nedir bunun yolu yordamı bilen varsa çol sevinirim.

Sdr

Hemen ertesi günü işe başlayabilmek gerekiyor. Prosedürü bilen var mı arkadaşlar?

Bende 26 Şubat sabahı işten çıkışım oldu,çalıştığım firma 10 gün sonra işe alıcaz dedi,yani 9 Mart salı günü.

Halloldu, belki birinin başına gelirse diye söyleyim. Sgk nın sistemsel bir probleminden dolayıymış. 3 gün uğraştılar sonunda oldu.

Üst Alt