Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik işlemleri sonrasında raporun bir kopyası SGK'ya verilmeli midir?

farukk3404

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli emeklilik için başvurdum vergi indirimden fakat emeklilik işlemleri devam ediyor olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Peki olumlu sonuçlandıktan sonra SGK ya rapor bırakmamıza gerek varmı. Hastanede sağlık kuruluna girdiğimde elden vermediler ve sistem üzerinden vergi dairesine gönderdiler il vergi daireside bakanlığa gönderdi olumlu cvb aldım yani 1 dereceye girdim.

farukk3404 Hayir gerek yok.Emekliliginiz onaylandığinda size yazı gönderecekler.Orada Maaşınız kontrol muayene tarihiniz vs yazacak.Hayirli olsun.

salim.t

Teşekkür ederim

Dys de en son bunu diyor, İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ 1.EMEKLİLİK SERVİSİ (4A TAHSİS) Gelen Evrak Beklemede fakat 14 gün oldu e devlet sistemine düşmemiş

farukk3404

Kendi iç yazışmaları ile emeklilik gerçekleşir. Size rapor verilmez. Sizde rapor olsa bile bunu dosyaya eklemezler.

Üst Alt