Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik İşlemleri Süresi ne kadardır?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Yarin 30.09.2014 itibari ile işyerimden ilişik kesme evrakını alıp. SGK ya Emeklilik işlemleri için müracat edecegim.

İstanbul da ikamet ediyorum. Bagcılar SGK işlemlerimi yapıcak. Ögrenmek istedigim Emeklilik işlemleri nekadar sürede tamamlanıyor.

Malüm Sgk, istanbul vergi dairesine yazı yazacak, oradan cevap gelecek sonrada emeklilik işlemleri tamamlanacak. bu süre tahmini nekadar sürede

olur. yada daha önce emekli olmus yakın zamanda arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

Tşk
Gazi Erdinç Külekcioğlu

Keşke daha önce sgkya emekliliğe hak edip etmediginize dair başvuru yapsaydiniz 1ayda sonuç cikardi emeklilik başvurusunda sonuç 1aydan az zamanda cikardi ben sskdan emekli olur yazisi aldim ekim sonundabasvurcam neyse hayirlisi en kLisa zamanda sonuclanir

KELEBEK cevap için tsk. Tarum41 emekli olur yazısını tabiki aldim. Almasam işveren tazminatımi vermez zaten, emekli olur. Yazısına istinaden tazminat ve işten çıkış Bildirgesi veriyor. Gerçi bbenide giriş yaptım o ayrı konu.

subat Ayında emeklilik için başvurdum 8 aydır maalesef sonuçlanmadı

Merhaba arkadaşlar bu gün itibari ile Maaş bağlandıgı E Devlet üzerinden gözükmekte, Yalnız ne kadar maaş baglandıgı ve ne zaman alacagım bölümleri boş. E devlet te gözüktükten sonra ne kadar sürede maaş baglanır.

ek ödeme miktarı sisteme geçtiyse tahminde bulunalım.

13 ekimde 2014 de emeklilik için başvurdum 1 kasım 2014 de sonuclandı toplam 17 gun sürdü ,ssk ve bagkur birleşmesi oldugu halde ,demekki tek kurum olsa o kadar bile sürmeyecek...

SSK lılarda en fazla 3 ay, emekli sandığı ve bağkurlularda 6 aydan önce netice alamazsınız!!

E devlet üzerinden baktıgımda, Ek ödeme ve maas konusunda bil bilgi yok malesef başka bakabilecegim bir yar varmıdir.

E devlete ayın 15 inden sonra bak.

arkadaşlar merhaba
06.11.2014 tarihinde vergi indiriminden emeklilik için başvurdum. bugün itibari ile halen bir netice yok. evrak takipten bakıyorum vergi dairesine sorulmak üzere evrak zimmetten çıktı diyor. edevlet ise hiç bir ibare yok. neredeyse 1,5 ay oldu ancak hiç bir netice yok. acaba kuruma tekrar gidip işlemler hakkında bilgi mi almalıyım yoksa sabırla beklemeli miyim bir türlü karar veremedim. ama şu bir gerçek rahatsızlığım gereği sıkıntılı ve stresli ortamlardan uzak durmam gerekmesine rağmen şu 1,5 ay içerisinde 2 defa hastanelik oldum. allah tüm bu süreci yaşayan arkadaşlara sabır versin ve yardımcı olsun.

Ramazan, kaygılanacak bir durum yok. Merak etme... 2 ayda ancak bir gelişme olur zaten.

Merhaba;

En nihayetinde emeklilikle ilgili müjdeli haberi aldım. 20 şubat 2015 tarihinde ilk maaşımı alabileceğim.

Fakat aklıma ufak bir detay takıldı. Ben emeklilik için 06.11.2014 tarihinde başvurdum ama SGK nın internet sitesinde maaş başlama tarihi olarak 01.12.2014 yazıyor. Bildiğim kadarı ile maaş ilk başvuru yapıldığı tarihten itibaren hesaplanıp ilk maaş toplu olarak veriliyor. Acaba bu vergi indirimi için vergi dairesine yapılan sorgulama süresi bu hesaplamaya dahil edilmiyor mu?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ssk emeklilik için Başvuru Tarihi ayin 1 ila 30 arasında olmasi fark etmez maaş takip eden ayin 1 den itibaren hesaplanmaya baslanir

ramazankarabulut;

emeklilik hesabı,başvuru yaptığınız tarihten sonraki ayın başından hesaplanır..yani yanlış bir şey yok..

Ben 30ocakta basvurdum edevlette nezaman cıkar bılgılerım yardımcı olurmusnuz

Üst Alt