Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik işlemlerim tamamlanmış. Ancak İstanbul'dan yazı bekleniyormuş?

murat7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba sevgili dostlar sitenize bursa dan katılmaktayım Başlığı görünce şaşara bilirsiniz ama başıma geldi ne yapa bileceğimi bilemiyorum

şöyle anlatayım
ben 1972 doğumluyum istanbul iş hayatına atıldım 3 ay sonra iş kazası gecirdim %11 iş kaybım olduğundan dolayı halende Sürekli iş görememez maaşı almaktayım gel zaman gitsaman 12 sendir bursa da calışıyorum vergil indirimden yaralandım bursada %47 roporumun alak 3620 günü doldurduğum tarih :27/03 /2015 de emeklılık için baş vudum aradan 60 gün gecti dedim bi sıgorta il müdürlüğünü arayim benim evraklarla uraşan memuru arardım dedim abi benim evraklar internet üstünden takip ediyorum ama bir türlü işlenmemüş görünüyor sıkıntımı vardedim
oda bana abi senin evrakların hazır hemen hemen maaşın bile hesaplandı ancak istanbuldan yazı bekliyoruz bunca zamandır ses seda yok abi ne ile ailakalı dedim abi sen sürekli iş görememezlık maaşı alıyosunya o dosya yı istedim halla gelmedi dedi sen istersen bi araştır belki biraz hızlandır durum dedi 3 gündür

istanbul ssk unkapanı emeklilik servisi: iş kazaları servisi : halkla ilişkiler servisi : muhasabe servisi: evrak servis
deki memur arkadaşlarla telefonden görüşrüm
sonra beni fatih sgk ya yünlendirdiler abi senin dosya orda olabilir dediler fatih sgk da :emeklilik servisi: iş kazaları servisi : halkla ilişkiler servisi :
malesef dosya bizde yok dediler sonra beni

bağcılar sgk ya yönledirdiler
malesef oarda da bana ayıt yani bana devlet 27 senedir kendi oluşturmuş oldu dosyaya dayanarak sürekli iş görememzlik maaşı verdiği dosya maesef bulunamıyor
sonuç o dosya olmadan da emekli olamıyorum
sizcede komik duru değil mi:)

Bimer e başvur işin çözülür başka türlü arada paslaşılan bir cisim olurdurursun burası türkiye işler böyle terlemeden meme yok ALLAH yardımcın olsun

Evet evet, ulaşabildiğin en üst mercilere anlat, şikayet et, burda yoktur deyip başından atamazlar, eee dosya kayıp, o onların sorunu ben emekli olamayacak mıyım? Bimer'e yazabilirsin.
Sürekli iş göremezlik aylığınızı hangi sgk bağladıysa dosya orada olabilir.

iki maaşıda vermesı gerek sana olenedek işgoremezlık maaşı alırsın +emeklımaaşı adamkanunubılmıyor galba bursadaysan sgk bursa mudurune sahsen gıt derım kanunu en ıyı o bılır yazıyla ugraşırsan zorolur mudurun gorevı aksaklıkları gıdermek

promete41

tşk..ederim tavsiyen için yarın bursa il müdürlüğüe gideceyim
dediğiniz gibi sürekli işgörmezlik maşımı ömür boyu alacağım fakat yarısını alacağım öyle dediler gerci yarısına da razıyım benim korkum
şu .
ya arkadaş senin dosyan yok yani senin adına acılan böyle bir dosya kurumumuz tarafından buluna mıyor diye 27 yıl sana biz maaş vermişiz olmayan bir dosya üzerinden paramızı geri ver derlerse ne olcak :)

promete
adamın kanunu bilmemesiyle alakası yok.
İki maaşı da alacak ama .çok olanın tamamını az olanın yarısını alacak.
Az olan da sürekli iş göremezlik aylığı olduğundan yarıya inecek, işlem yapmak için de dosyayı istiyor olabilir.

murat7
içini ferah tut kardeşim, dediğin gibi bir sorun mümkün değil, çıkar bir yerlerden.
Öyle bir sorun çok çok ufak bir ihtimalle çıktı diyelim, yargı var kardeşim dingonun ahırı değil burası, dava açtığında kesin lehine sonuçlanır. Dosyayı hakim istediğinde de yok desinler bakalım.

yargıda uzun surer adam ev geçındırıyor yarısınımı tamınımı bızde iş kazası varda kanıtlayamadım ben iş kazası maaşı almıyom emeklı maaşı alıyom buarada hayırlı olsun bızdekı iş kazası makınaya sıkıştı kol o anda hızlı davranıp stopa bastım o anda gerek gormedım kol hayla agrıyor doktor doktor gezdım ıyıleşmedı bendede hata var bıldırecektım telefonla olmaz bu iş sgk sahsen gıt gıdemıyorsan yakınını al da gıt yargı en son seçenektır[FONT=sans-serif]Ufukalp kendıkendıne ortaya cıkmaz bulman gerek benım sgk başka ılde vardı ara ara bulamadım halbukı sgk no 07 başlıyor ara ara hanca buldular da emeklı olduk[/FONT]

murat7

Bence de şahsen gitmek lazım. Hatta ben olsam açıkça "bu işin oluru nedir" der, bir muameleciye işi devrederdim. Onlar ne yapar eder işi çözerler...

Üst Alt