Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik konusunda engelli dernekleri neden mücadele vermiyor?

Freedomm

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
94
Ya arkadaşlar bu SGM neden bizi emeklilik yaptırmıyor neden bu kadar bekletiyor ne yapmaya çalışıyorlar eskiden 15 ile 1 ay içinde sonuç çıkarken bizi neden 3 4 5 ay bekletiyor ve halen de bekletmeye devam ediyor ANKARA İL SGK veya İSTANBUL İL SGK binasına eylem mi yapalım anlamadım primi doldurduk fazlasına bile verdik ve herşey hazır neden devlete boş yere prim ödemesi yapıyoruz ENGELLİLER DERNEĞİ ne iş yapar birde utanmadan dernek üye ücretleri alıyorlar ve sokak sokak cadde cadde yardım topluyorlar. CİMER'e emeklilik için mail atar atar nereye kadar o cimer dediğin de bi cacık çıkmıyor Arkadaşlar böyle olmuyor engelli kardeşlerimiz meydana çıkma vakti geldi istanbul meydanları ankara meydanları veya tüm türkiye meydanlara çıksın devlet'e sesi bu şekilde duysun bize yazık değil mi yemine bizi hasta hasta ölümüne sürdürüyor resmen..

🇹🇷HAK HUKUK ADALET🇹🇷

Son düzenleme:
Çünkü hükümet yalakası olmuşlar bu sebeple o derneklere üye olmuyorum ben. Beş para etmezler

Üst Alt