Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik maaşının belirlenmesinde kazanç ve prim miktarı önemli mi?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim merak ettiğim birşey daha var gün prim ve kazanç oranları emekli olmuğumuz zaman ne derece yüksek maaş alma yönünde beni aydınlatırseniz memnun olurum.
GÜN SAYISI:6067
ALDIĞIM BRÜT MAAŞ:2.494.00
ALDIĞIM NET 1.400.00
KAZANÇ HANESİNDE YAZAN MİKTAR:107.110.00
İŞE GİRİŞ:01/01/1994
DOĞUM GÜNÜM:14/03/1973
VERGİ İNDİRİM ORANIM:%40

Biliyorum 16 yılda emekli oluyorum (http://www.engelliler.biz/forum/eme...07-gun-primim-var-ne-zaman-emekli-olurum.html) ama emekli maaşı kazanç oranızla ilgili ben 4 yıldan beri yüksek primden ödeme başlandı önceden asgari ücretten gösterildi.benim maaş tahminleri(arkadaşlar) sağolsunlar yüksek maaş varmıştı.:p4 ay sonra emeklilik işlemlerime başlıyorum(allah nasip ederse):) şimdi işe devam edip etmemek arasındayım ,eğer kazanç oranı yüksek olanların emeklilik maaşları biraz da olsa yüksek olur mu?biliyorum kafanızı patlattım özür dilerim ama merak ettiğim için soruyorum:D

Saygılar dilerim

Ödenen sigorta primi çok önemli emekli maaşı için. Ama ben olsam zamanı geldiğinde hemen emekli olurum. Emekli maaşı almak, yıllarca çalışıp emekli maaşında 30-40 tl fark sağlamaktan iyidir! Bence tabii :)

yüksek kazancın emekli maaşına katkısı var.yanlız sizin pirim gününün az ve yüksek ücretten kısa dönem çalışmısınız yüksek maaş demek nekadar yüksek pirim ödersen o kadar yüksek olur örnek bir 11 bin pirimle emekli olan 1800 alırsa sizde bu pirimle tahmınım dokuzyuz, biryüz arası gibi imkanınız varsa çalışın derim size kolay gelsin;

Merhaba ,

benim maaş yüksekken işten çıktım şu vergi indirimi için başvurduğumda asgari ücretten yatsa emekli maaşım fark edermi yani azalırmı hepsi 1 ay asgari ücretten yatacak çok farketmezse asgari ücretten yatırayım farkederse yüksek gösteriim diyorum .

1 ay istersen bir trilyondan yatır, fark yaratmaz :)

Üst Alt