Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatıma red cevabı geliyor..?

erkan dilaver67

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
CÜMLETEN HERKES SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLER DİLERİM . BENİM SORUM

SGK YA MÜRACAAT ETTİM FAKAT RED CEVABI GELDİ. İZLMEM GEREKEN YOLLAR HANGİLERİDİR.

- (SAĞ GÖZ -%20 SOL GÖZ : %80 GÖRÜYOR )
- ( PSİKİATRİ : TEDAVİYLE KISMEN DÜZELEN )
RAPORDA YAZAN BUNLAR .
herhangi oran belirtilmemiş ama bana SGK dan gelen mektup iş gücü kaybınız % 60 kaybetmediğinizden malul emeklililk işleminiz RED edilmiştir yazıyor.

ben şimdi hangi yolu izlemem gerkir.

Siz malülen emeklilik için başvurmuşsunuz
Şu anda çalışıyorsanız vergi indirimi için müracaat edebilirsiniz.
Bunun için;
İşyerinizden alacağınız çalıştığınıza dair alacağınız belge,nüfus cüzdanı ve 2 ad.fotoğrafla şirketinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine başvurmanız yeterli.
Eğer elinizde 16 Aralık 2010 dan sonra alınan oran belirtir biz özürlü raporunuz varsa onuda götürün.

ilginize tşkr ederim eyüp bey
yani şuan ben malul emekli olmam için ne yapmalıyım ve herhangi oran yok direk vergi indirimi için müracaat etsem ne gibi imkanlardan faydalanırım
ve ileleyen zamanda tekrar maluliyet için müracaat etmelimiyim şimdiden tşkrlr

Hocam çalıştığınız kurum
Kamu mu Özel Sektör mü

Elinizdeki raporda oran varsa vergi indirimine başvurun derim

Bir yakinimda da ayni durum mevcut malulen emeklilik talebi reddedilmiş vergi indirimi ile emeklilik için yeni bir sağlık raporumu çıkartmak gerekiyor hangi yolu izlememiz gerekiyor bilgisi olan paylasirsa sevinirim

Vergi indirim hakkından yararlanmak için defterdarlığa başvuracaksınız (http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html). Sizi hastaneye sevk edecekler. Sakatlık oranı cetveli'ne göre alacğaınız % 40 ve üzeri orana sahip rapor sizi sakat statüsüne dahil edecek.

Emeklilik olarak tabi olacağınız kriterler:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt