Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatında bulundum. Sicil numaram değişmiş görünüyor!?

sirinozan28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. ben emeklilik müracaatında bulunalı tam iki buçuk ay oldu. % 81 vergi indirimli raporluyum. hala maaş bağlanmadı. sgk nın emekli aylık bilgisinde aylık bağlama oranı, gösterge, hisse oranı yazıyor ama maaş gözükmüyor. birde bu çizelgede dikkatimi çeken sicil numarası. benim yıllardır bildiğim-kullandığım ssk sicil numaramdan farklı bir numara var. bu verilen numara emekli olan kişiye verilen yeni bir numaramı. merakım buradan kaynaklanan bir yanlışlık sorun çıkmasın. teşekkür eder herkese saygılar sunarım.

Bence de tahsis numarasıdır o. Sigorta numarası değişmez çünkü...

cevaplarınız için teşekkür ederim. 01.08.2013 itibari ile elemli kaydım yapılmış olmasına rağmen halan emekli aylığı bağlanmadı. sitede bakıyorum çoğunlukla iki ila iki buçuk ay arasında emekli aylığı bağlanmış görüyorum. müracaatım bu ay sonu 3. ay olacak. Bülent bey sizce bu kadar gecikme normal mi, nedeni ne olabilir. bu konuda ne yapmalıyım. teşekkürler.

farketmez toplu alacaksınız e devletten belli olmuştur alacagınız

hiç bir şey yapma yakında çıkar..şansına sen başvuru yaptığın tarihlerde 2 bayram tatili ve 30 agustos tatilleri vardı. bunlar yaklasık 1 ayı götürdü.. onun için süre uzamış gibi oldu...biraz sabır

www.turkiye.gov.tr adresinden emekli maaşı miktarını gösteren bölüme tıkladığınızda bir şeyler yazıyor mu? Emekliliğin ilk işareti orada görülüyor genelde.

hocam, e devlette bu saat itibari ile tekrar baktım. gösterge: 13025, hisse oranı: 1/1, aylık bağlama oranı: 61.30, aylık başlangıç tarihi: 01.08.2013, birikmiş aylık sıfır yazıyor. hala bir sonuç yok. ne yapabilirim. teşekkürler.

Bugün-yarın aylık miktarı da belli olacaktır. Kii zaten 1 Ağustos itibarı ile de maaşınız içrde birikiyor. O birikmişi de toplu halde alacaksınız. Bir kaybınız olmayacak yani. Sabır.

Sirinozan28 galiba maaşını 4 aylık toplu alıcan.

öyle gözüküyor gibi. e devlette yine bir şey yok. benim merakım aylık ne kadar maaş bağlanacağı. o haneye yazsınlar aylığımı. isterseler 7 ay sonra versinler.

arkadaşlar. e devlette benim maaşı bilgisinde ek ödeme tutarı çıkmış. Aylık ve birikmiş aylık tutarları yok. nedendir acaba yardımcı olursanız memnun olurum. teşekkürler.

diğer bir tarafta (emekli ödeme bilgileri) ödeme günü: 20, net aylık 229,335, ek ödeme 229.35 lira olarak gözüküyor. bu ne anlama gelir. tşkl

aylık bağlanmış hayırlı olsun

banka değiştirmemişsen ilk aylığını toplu olarak ayın 20 sinde postaneden kimliğinle alırsın..

maaşını alınc burada paylaşırsan örnek olur..

teşekkür ederim Adnan kardeş. ama yazdığım gibi ek ödemeden başka bilgi yok. aylık bilgilerimi ne zaman görebilirim dersiniz.

emekli maaşını hesapladınmı daha önce ne çıkıyordu?

emeklilik müracaatından bulunmadan evvel sgk nın sitesinde hesapladım, 1150 lira çıkıyordu. ayrıca bu ek ödemeyi sürekli alacak mıyım.

bu miktardan aşağı gelirmi dersiniz

benim hesabıma göre 1400-1500 tl alacakmışsın gibi...

Allah bereket versin. İnşallah. Teşekkür ederim. bu ek ödemeyi sürekli alacakmıyım, ne ödemesi oluyor bu

%4 eskiden vergi iadesi vardıya (fiş parası) o oluyor. her ay alınacak. ama şu anda yazdığın kadar degil daha az..

Üst Alt