Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatında bulundum. Şu tablo ne demek istiyor..?

gurcangursoy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Emeklilik dilekcesini Mugla SGK 29 eylul 2012 verdim halen emeklilk maasi baglanmadi SGK kurumunu aradim vergi dairesine yazi gonderdiklerini soyluyorlar.Emeklilik evrak takip sisteminden baktigimda soyle bir tablo var
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]21.11.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BEŞİKTAŞ SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]22.11.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BEŞİKTAŞ SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]26.11.2012[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]26.11.2012[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI
[/FONT]

bu ne anlama gelir 26.11.2012 den beri evrak nereye gitmis olabilir.konu hakkinda bilgisi olandan yardim lutfen

baglı oldugun vergi dairesine vergi indirimi belgeni teyitli amaçlı gitmiş

Muğla ili dışında ssk lı çalışmalarınız var mı? Paylaştığınız takipe göre var (İst. ili Beşiktaş ilçesinde ssk lı çalışmışsınız) Muğla ist. yazmış İstanbul da cevap vermiş. Muğla ssk ya müracaat edin derim ve ne aşamada olduğunu öğrenin..

Sayin Ilker.
SSK baslangicim Istanbul Bagkur olarak Istanbulda devam ettim, bagkuru kapatip Mugla da calisip SSK dan emeklilik hak kazandim. Mugla SGK yani emeklilik basvurusunu yaptigim yere gecen hafta mail attim Mugla SGK cevabi halen yanit bekledikleri oldu 26.11.2012 kurum disina cikarilan evrak kac aydir ortalikta yok insanin canini sikan bu. yanitiniz icin tesekkur ederim..

Vergi indiriminiz Muğla vergi dairesinde kayıtlı ise vergi dairesine gidin ve yazıya cevabın çok geciktiğini hatırlatarak süreci hızlandırmalarını sağlayın.Bir köşede unutulup kalma ihtimalini devre dışı bırakın en azından.

Vergi dairesine giderek yazıya cevap yazmamışlarsa cevabı isteyip SGK ya elden götürebilirsiniz. En azından dönüş yolunda posta gecikmelerini beklemezsiniz.

Üst Alt