Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatında kontrol muayenesi istenecek mi?

Astronot

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,
% 55 raporum var ,17 yıl ve 6076 gün çalışmışlığım var ve maliye tarafındanda % 40 raporum var ve vergi indirimden de faydalanmaktayım , 02 Ocak 2013 tarihinde emeklilik için gereken süreyi doldurdum. Bu şartlarda SSK ya emeklilik başvurusu yapacağım zaman tekrar muyeneye girecek miyim ? ya da emekli maaşım bağlandıktan sonraki dönemlerde de tekrar muayene girecek mıyım ?
<br>
Rapor özetim % 36 İleri derecede işitme kaybı
% 30 Psikolojı sorunu olmak üzere toplam yuzde % 55.2 yazmaktadır.

Hayır sakın vergi indirimi için filan müracaat ta bulunmayın Direk SGK ya vergi indirim hakkım var şartlarım tamam emekli olmak için müracaat etmek istiyorum demen yeterli. Dikkat etmen gereken husus ise sen vergi indirim hakkı ile erken emekli olmak olacak memur hastaneye sevk edeceğim filan derse sakın kabul etmeyin.( Bazı memurlar malulen emeklilik sanıyor)

sayın arkadasım maliye vergi indirimini sürekli olarak onayladıysa büyük bi ihtimal emekliliginde sürekli olarak baglanır benim durumda seninki gibi eger sürecte burada paylasırsan yasadıklarını banada ve diger arkadaslarda bilgilenir

Üst Alt