Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik müracaatının sonucunu e-devletten hangi bölümden takip edebilirim?

beyzas

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba nihayet emeklilik başvurusunda bulunabildim.Varide numarasi diye bir numara verdiler .simdi e devletten hangi sayfaya girip takip edebebilirim asamalari.yardimci olursaniz sevinirim.

beyzas

E-Devlette-->Sosyal Güvenlik Kurumu--->Emeklilik Kaydı

bölümlerinden takip edebilirsiniz.

4 a için emeklilik kaydı bölümü var ordan bakılıyor sanırım . Peki 4 b için nerden bakılır hozgul kardeşim ben baktım hiç bir şey bulamıyorum

Dediginiz gibi bakiyorum ama 4.8 de basvurdum daha sistemde kayitli bilgi yok yazısı çikiyor işlemler irtalsma ne kadar sürer

beyzas

"Sosyal Güvenlik Kurumu DYS Evrak Takip" bölümünden takip edebilirsiniz.

E devlette sgk emeklilik kayit takip bölümünden bakiyorum kayit bulunamadi diyor.işlemler uzun sürüyor mu

Aslinda biz 1. Ayda basvurmustuk ancak yazismalar ve eksik evrak bahanesiyle dün sgk ya sordugumda nisanda emekli olabilir yazisi yazilmiş ancak mektup elimize gecmedi.simdi izne geldigimizde agustos basinda tekrar basvurduk merak ettigim konuysa onaylandiginda 1.aydan itibaren mi basvuru kabul edilir yoksa agustosta yaptigim ikonci basvurudan itibaren mi hesaplanir ayliklar.

Merhaba Yazdigim son mesajla ilgili beni aydinlatabilirseniz sevinirim.Ayliklar ne zamandan itibaren hesaplanir biz ilk kagitlari içeri verdikten bugüne bi cevap alamayinca yaz tatilimizde özellikle ankaraya gidip durumu sorduk.yazişmalarin uzun sürdüğünü işlemleein devam ettiğini söylediler yeniden bi tahsis talep formu doldurduk. Iceri verdik.bunun üzerinden de bir ay gecti e devlette hala kayit bulunamadi yazisi çikiyor bulunduğum sehirde ki sgk ya sorduğumuzda da işlemler devam ediyor cevabini aldik.merak ediyorum ilk başvuru tarihi ocak ayi ikinci tahsis talep formunuda agustos ta doldurduk ödemeler hangi tarihten itibaren hesaplanir.

beyzas

Emekli olabilir yazısı, emeklilik müracaatı anlamına gelmez maalesef.

Üst Alt