Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik nedeni ile iş yerinden ayrıdığımda ay sonuna kadar çalışmak zorunda mıyım?

bayseyyah

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Herkeze slm.

Sgk dan emeklı olabilir yazısını iş yerine verdikten sonra iş aktim o gün mü bitmiş olmaktadır acaba ? Yanı ayın sonuna kadar

çalışma zorunluluğum mevcutmudur ?

Tşk.

emekli olabilir yazısını işyerinize verdiğinizde kıdem tazminatınızı alacak ve var ise yıllık izinlerinizin parasınıda alacaksanız çalışma zorunluluğunuz yok hemen çıkışınızı alırısınız ben sizin yerinizde olsam emekli olabilir yazısını elden değilde noterden gönderirdim ne olur ne olmaz

üstad müdürüm bana ay başı başvururusan ancak ay sonu gibi çıkabilirsin dedi..bende şaşırdım doğrusu koskoca müdür neden böyle konuştu anlamadım ?

hangi gün götürürsen o yazıyı o gün çıkarsın işten noterden göner yazıyı

Merhaba noterden gönderince ne gibi avantajı var biraz açarmısınız Erdal bey

yazıyı elden verirsen yazıyı almadık diyebilirler işini sağlama al .ayrıca yazıyı noterden gönderinceye kadar çalışabilirisin 1.veya 2 gün sürer ay sonuna kadar çalışmanıza gerek yok müdürünüz bilmiyorsa bir bilene sorsun

Mehmet bey benim işyerimde kıdem tazminatımda sorun yarıtıcak gibi yazıyı noterden verirsen dahamı saglam olucak yardımcı olurmusunuz

arkadaş olay anlattıgın gibiyse bence noterden gönderme,kıdem tazminatında sana sorun çıkarabilirler:D bence helalleş kavgasız gürültüsüz bir şekilde ayrıl,en fazla bir kaç hafta daha çalışırsın,arkadaşlar kanuna göre konuşmuşlar ama her yerde kanunlar uygulanmıyo,sonra mahkemeye filan vereceksin bir sürü ugraşırsın yani,şimdiden hayırlı olsun emekliliginiz;)

Üst Alt