Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik prim günü dolduğu gerekçesiyle işsizlik ödeneği verilmedi!?

ali-ak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
​ÖNEMLİ:
Selamun aleykum arkadaslar babam en son 6 yıl 3 ay çalıştığı iş yerinden çıkartıldı site görevlisi olarak çalışmaktaydı ve işkura işsizlik parası için başvurduğunda piriminiz dolmuş bu yüzden size işsizlik parası veremiyoruz demişler 47 yaşında ve 50 de emekli olacak 5350 pirim gün sayısı var şimdi bu devletin yaptığı saçmalık değilmi başka bir şekilde hakkımızı araryabilirmiyiz yada işsizlik parası alma gibi imkanımız yokmu

Bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum. Benim bildiğim kadarıyla böyle bir kısıtlama yok. Emeklilik süresini beklemek için işinden kendisi istifa etmiş olmasın, ya da SGK'daki memur bu şekilde algılamış olmasın başvuru esnasın?

çok kişi tanınıyorum ki yaş beklemiş ve bu yaşin dolmasi sürecini işde çalşarak değilde işszlik primiyle geçinmiş kişiler nedenini iyi sorgulanmasi gerekir

Peki emekli olduğumuzda bizden kesilen işsizlik maaşının farkını hiç almayanlar geri alabilirmi ?

emekli oluncaya kadar yararlandın yararlandın sonra böyle bir hakkın kalmıyor diye biliyorum.

Üst Alt