Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik sonrası kontrol muayenesinde oran düşürülürse memurluğa dönebilir miyim?

AHMET AKIN

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Kontrolsüresi geldiğinde yüzde 40 raporumu yeniliyemezsem beni devlet tekrar iş başını yaptıracak ( devlet memuru olarak çalışmak tayım )

Hayır,başınızın çaresine bakacaksınız.

bülent bey senin cevap vermene sevindim şu an Ankaradan vergi indirimini bekliyorum süresis gelirse raporum süreli olursa o zaman nasıl olur tşk

Muhlis Bey;
birdahaki sorunuzda ''falan cevaplasın diğerleri zahmet etmesin'' şeklinde şerh koyun da biz boşa zahmet etmeyelim.

ufuk kardeşim bir şey sorsam nasıl oluyorda bir hastane vergi indirimi ilk çıkarılan rapora psikolojidende ilkdefa oran alıyorda o rapora kontrol muaynesi konmuyorda malulenemeklilikte yıllardır psikiyatri hastası olan bi insana kontrol muaynesi konuyor acaba bu hastaneden kaynaklanan bir durummu yoksa vergi indirimi yada malulluk arasından doğan farkmı?

sayın admin sizin fikriniz ne dir bu uygulama hakkında

Doktor kanaatine göre değişebilir sanırım Walera kardeşim.
Yoksa vergi indirimi ve malüliyet durumu arasında bu yönden bir fark yoktur.
Kontrol şerhi ile süreli yani bir yıllık,iki yıllık vergi indirimi örnekleri de çok.

inşAALLAH kardeşim dediğm için kızmadın sayın ufuk ben 43 yaşındayım yazından sanki bi kızgınlık sezdim ama verdeiğin cevap için teşekkürler

Hayır neden kızayım ki,bilakis memnun oldum ve ben de aynı samimi şekilde karşılık verdim.
Bu arada ben de 45 yaşındayım.

Ufuk bey öncelikle özür dilerim sadece bülent beyin birikimlerinden faydalanmak istedim yok sa soruma sen cevap ver diye bi lüks üm yok çünkü bu rapor işi bayağı sıkıntıya soktu tekrar özür diler yorumlarını beklerim

Üst Alt