İkametgah ve yetkili hastane çelişkisi
Arkadaşlar merhaba,
bipolarım, vergi indiriminden yararlanarak emekli oldum ancak raporumun suresi bitti.
Manisa devlet hastanesine gittim %40 psikiyatri %7 kulak %12 bel,boyun fitigi, heyet raporu aldım ancak Buca SGK (İzmir) reddetti ve beni Ege universitesine sevk etti. Nedenini sordugumda "sen İzmirde yaşıyorsun neden Manisadan rapor alıyorsun, biz ilk aldığınız yere yönlendiriyoruz" dediler.
Yani ben İzmirde Ege üniversitesi dışında bir hastaneden alsam gene reddedecekler.
Dun Ege universitesine gittim Ocak ayına heyet günü verdiler!
Bu arada Ege üniversitesinde öncelikle affektif bölümünün heyetine giriyorsunuz, 5-6 prof + docent 10 dakika sizinle gayet guzel ilgileniyor, diğer heyet halt etmiş. İnanın gerçekten zor, daha önce aldım biliyorum. Bu heyete hemen gun veriyorlar, dolayısı ile ben işlerimi 1 haftada halletsem taaa Ocak ayına kadar genel heyet için sıra bekleyeceğim.
Uzatmayayım, Buca sgk ya geri döndüm durumu anlattım. Heyet tarihini Ocak ayına verdiklerine dair belge istediler ege universitesinden, ancak o zaman başka hastaneye sevk ederlermiş. Bunu egedeki sekreterliğe söylesem acaba ne yanıt verecekler merak ediyorum.
Siz benden çok daha iyi bilirsiniz, ben illa ki oturdugum ildeki bir hastaneye mi gitmeliyim? Diyelim ki 6 ay Fethiyede oturuyorum, ikametgahım izmirde diye rapor alamayacak mıyım, ya da tedavi olamayacak mıyım?
Rica ediyorum bana bir yol gösterin
Sizlerin de başına böyle birşey geldi mi, ne yaptınız?
saygılar