Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik tahsis no nerede yazıyor acaba?

algea

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
SGK evrak kayıttan mı öğreniyoruz acaba bu numarayı. Benim evrak takibinde bu hane boş olarak duruyor. Başka nereden öğrenebiliyoruz bu numarayı

maaşınız bağlanmadan tahsis numarasını göremezsiniz.

Maaş bu ay bağlandı. Nerede yazacak bu numara merak ettim de

e devlet şifren varsa aylık bilgine girip görebilirsin yada evine posta ile maaş evrağın geldi ise ordada yazar

E devlet şifrem var. Hangi menü altında var bu tahsis no. 4C den emekli oldum Kusura bakmayın kurcaladım menüleri bulamadım yerini yardım edebilir misiniz acaba

4c de olmaz tahsis nosu siz devlet memurluğunuzdan emekli olmuşsunuz ssk da var tahsis nosu

4C DE EMEKLİ SANDIK NOSU VAR SANIRIM SSK DA OLUYOR TAHSİS NOSU NASIL EMEKLİ OLDUĞUMUZU BELİRTEN

algea 4C Aylık bilgisine bak orada yazması gerek.E- hizmetler başlığı altında sgk,ya gir.

Sağol hilal bende yeni emekli olduğum için ne olduğunu anlayamadım. Birde aklıma takılan soru forumda malulen emekli olmadan önce heyet raporu ve sonrasında kontrol muayenesi gerekiyor deniyor. Ben 36 ay sağlık izini kullandığım için mi emeklilik için kontrol muayenesi istemdiler. Bana sadece maaş için kağıt geldi herhangi bir kontrol muayenesi filan istenmedi. İçimde şüphe kaldı acaba bir şeyleri eksik mi yaptın diye. Bundan sonra tekrar muayene olmadan emekli maaşımı almaya devam mı edeceğim acaba içimi kemiren soru bu. Bu kadar kolay olmasına şaşırdım. Forumda yazılanları okuduktan sonra

algea

hayır her kes için kontrol muayenesi gerekmez böbrek hastası olan kişi sgk malulen emekli ediyor ama iki yıllık kontrol koyuyor durumunda bir değişiklik varmı diye bunun gibi örneğin bende de iş göremezlik aylığı bağlanacak iş kazasından dolayı 25 oranda maluliyet verilmiş ama sağlık kurulu ankaranın bir yıllık kontrol vermiş bana aslında 25 lik olanlarım sürekli saçma sapan kontrol yıl istiyorlar bazılarından bir yıl sonra yeniden heyet sağlık kurumu nasıl iyileşme varmı kötüleşme varmı bazıları için hiç istenmez aslında bir çok arkadaş bu kontrol tarihine takılı kaldı takılmayın bunlara emeklilik yazısı zaten geldiğinde kontrol olup olmadığı yazıyor böyle bir şey yazmayan kişiler kendilerine steres etmesinler rahatsıozlığınız nedir bilmiyorum sağlık kurulu rahatsızlığınızın daha da ilerleyip yada daha sonra iyileşme olma ihtimalini düşünme durumunda kontrol ister 36 ay sağlık izni kullanmak ile alakalı olmaz

Üst Alt