Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik tahsis numaram çıktı. Evrağım ne zaman gelir, maaşımı ne zaman alabilirim?

djali01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

31.05.2013 cuma günü tahsis numaram ve emeklilik kaydım e devlette gözükmeye basladı fakat maas yazmıyor
aylık baglanma orani 62.30 görünüyor aylık ödenmektedir yaziyor 3 aydir bekliyorum

tahsis numaram cıktıgına göre bu ay maas alır mıyım? evragim ne zaman elime ulasır ve e devlette maas ne zaman gözükecek

su an baktıgımda aylıklar hesaplanıyor yazıyor
daha önce ssk nin sitesinde maas hesaplama bölümünde 1.860 maas görünüyordu

daha önce tecrübe edinmiş arkadaslar cevap verirse cok sevinirim teşekkürler

benimde 22.05.2013 te yaptığım başvuruya bugün tahsis numarası vermişler ve aylık hesaplanıyor diyor. Bende öğrenmek istiyorum aylığımı

tamamdir beyler maasi ssk dan gidip ögrendim 1.822 maas 23.ünde ilk parayi alıyorum eyvallah herkese :D

en yakın sgk na gidin. size bu konuda mutlaka yardımcı olacaklardır.

yalnız arkadaslar 3 aylık toplu parayi alicam ama net tutar gözüktü şimdi e devlette 248 yaziyor bu ne anladım galiba yanlıs gösteriyor maasim 1.822 toplu para 5.446 olmasi gerekiyor bir terslik var ama ne

karademir10;
meraba kardeşim ben primimi falan yazsamda yanlıs bilgilendirme olur cünkü benim primimi yüksek taban üzerinden yatti maaşim ondan dolayi yüksek primim 7.453 maas 1.822 25 yil sigortalılık

Ali bey yazacağınız bilgilerden mutlaka faydalanan olacaktır. Ayrıca priminiz tavandan uzun yıllar yattıysa 1800 maaş bence az.

Üst Alt