Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik takibinde Kurum Dışına Gönderildi ne demek?

Toroslar

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar herkese .arkadaşlar ben sgk la ilgili birşey soracam bilen varsa yardımcı olsun lütfen.evrakları 29 .02.2016 teslim ettim İzmir balcova SGM ya şöle yaziyo.evraklar elden işlenmek üzere balcova sgkim işlendi diyo. Bugünde evrrak takipten baktım kurum dışına o kargoyla işlenmek üzre gönderildi diyo.ne anlama geliyordu bu.bide ne zaman sonuçlanır lütfen yardımcı olun.

2 Anlamı Olabilir...
1-SGK Vergi Dairesi ile Yazışıyor.
2-Evrak İşlemleri Tamamlanmış Size Kargolanmış..

Emeklilik

Saol kardeşim benim bütün günlerin aynı işyerinde ve aynı ilde bugün bana biri dedi en az 45 / 50 gün sürer o kadar surermi acaba

O yazı vergi dairesinedir büyük ihtimalle, vergi indirimi ile mi emekli oluyorsunuz?
Yoksa 10 günde bitmesi çook büyük rekor olur.
1 - 1,5 ay sürebilir, vergi dairesi ile yazışma süresi toplam süreyi çok etkiler.

Evet vergi indiriminden olacaz inşallah.bide ben maaşı bir turlu hesaplayamadim lutfe. Yardımcı olun.SSK ya giriş 15 .05.1997 gün sayıların 1997 2000 arasi1080 gün 2000 /2010 arasi2100 gün 2010 /2015 arası 1800 gün hepsi asgari ucretten. Yatirildi

Ne kadr maaş alırım tahminen

Emeklilik

Arkadaşlar iyi akşamlar bilgi amaçlı olması için sizlerle paylaşıyorum.

izmirden v.i.emeklilik için 29.02.2016 yılında balcovadan muracat ettim.
ropor oranı℅ 56.tiydi.
10/02/2016 yılında v.i teyit yazısı vergi dairesine yazılmış. vergi dairesi 18/03/2016 ilgili sgk teyit edilip özel kargoyla gönderilmiş.

bütün günlerin aynı işyerinde ve aynı sirketteydi.tamamı aynı ilde.
23/03/2016 yılında e devlete emeklilik bilgileri dusmus.şöle diyo.

2000 öncesi :69 gün sayısı:397
daha sonra 2000/ 2008-10arasi:60 gün sayısı 2077
2000/2010 :30.79 gün sayısı da2077
toplam gün sayısı 4979
aylık başlangıç tarihi01 /03/ 2016
maaş alma günü 23/04/2016

umarım diğer arkadaşlara yardımcı olmysumdur.yalnız benim bir ricam var bile arkadaşlar varsa ne kadar maaş alırım yardım eden olursa tesekkur ederim

saygılarımla.

ek gösterge ve maaş toplamı daha gozukmuyu e devlette.

Hayırlı olsun.
Çok farklı kriterler söz konusu olduğundan maaş için ne dense boş. Yakında maaş bağlama belgesi gelir eve, az daha sabır.

Tesekkur ederim kardeşim.Allah yedirmeyi nasip etsin.diğer kısımlar ne zaman e devlette gözünü acaba.

Hiç belli olmuyor sisteme geç işlenebiliyor, hatta aylık bağlanma belgesi bazen e-devletten önce evinize gelebiliyor.

Hayırlı olsun, TOROSLAR kardeşim Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin.
Emeklilik maaşınız ulaştığında bizleride bilgilendirin, sgk başlangıcını gerek pirim günlerini gerekse toplam kazancının kaç tl olduğunu ilgiili emeklilik bölümüne yazın.Maaşınızla birlikte .Tşkler.

Tesekkur ederim kardeşim.sagulun.ise ilk giriş:15/08/1997 aslında 1990 ama gözükmedi ne hikmetse.sağlık olsun toplam gun sayisi 4979 matrah 166.000 bin.

Teskkurler kardeşim.Allah yardımcımız olsun

Tekrar hayırlı olsun emeklilik bilgileriniz netleştiğinde maaşınız bizleride haberdar edin.tşkrler.

Üst Alt