Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik tarihim geliyor. Başvuru prosedürü nasıl olacak?

KAFKASLI60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben bişey öğrenmek istiyorum benim günüm 31/08/2016 tarihi ile emekli olmaya hak kazanıyorum emekli olmak için neler yapmalıyım bu konuda bilgisi olan bana yazabilir mi

KAFKASLI60

Defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde etmiş SSK'lı olduğunu varsayarsam: Günü geldiğinde sigorta müdürlüğüne gidip emekliliği hak ettiğinize dair yazı alıp işyerinize vereceksiniz. O yazıya istinaden çıkışınız verilecek.
Aynı zamanda sigorta müdürlüğüne gidip vergi indirim hakkına istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için başvuru yapacaksın. 2 ay gibi bir sürede emekliliğin tamamlanacak, maaşın bağlanacak.

cevabınız için teşekkürler. benim bir sorum daha olacak emeklilik hak ediş tarihi 01/09/2016 dilekçemi 1 eylülde versem emekli maşım 1 eylülden itiberenmi başlar yoksa 1 ekimden itibarenmi

eğer 1 eylülde dilekçe verirseniz emekli maaşınız 01 ekimden itibaren hesaplanır.

Evet,o tarihte verirseniz 01 Eylülden itibaren hesaplanır.

BuTcHeR ileri tarihli dilekçe ile emekliliğimi isteyebilirmiyim.. mesela tekrar hastaneye sevk filan gerekiyor bu yüzden şimdiden desem ki 01.01.2017 tarihi itibariyle engelli erken emeklilik hakkımı kullanmak istiyorum. gereğini arz. filan desem olur mu..

Emeklilik tarihiniz dolmadan işlem yapmazlar.

BuTcHeR emekliliğim doldu 1990 ssk ilk giriş 2010 memuriyete giriş.. 5200 günün var şu anda..

Dolduysa,ileri tarihte emekli olmak istiyorum diye dilekçeniz kabul edilmez.

merhaba ben vergi indirimi aldım 26/09/2016 tarihinde başvuracam ben çalıştığım iş yerinde emekli olarak devam etmek istiyorum iş yerine nasıl bir yazı yazmam gerekiyor konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

KAFKASLI60

Özel bir yazıya gerek yok. "xx tarihinde emekliliğim gerçekleşti. Çalışmaya devam istiyorum. Bundan sonraki statümün sosyal güvenlik destek primi bağlamında gerçekleştirilmesini arz ederim" demek bile yeterli.

Üst Alt