Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik ve iş görmezlik aylıkları alanlara ayrı ayrı promosyon ödemesi yapılır mı?

süleyman1010

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
merhabalar babama geçen ay sürekli iş göremezlik maaşı bağlandı. daha önceden emekli idi. Şimdi 2 maaşta farklı bankadan yatıyor son bağlanan sürekli iş göremezlik maaşı için banka promosyonu almak istiyoruz ancak internetten araştırdığıma göre her iki maaş içinde sadece 1 tane promosyon alabiliyormuşuz
aynı şekilde bayram ikramiyesininde sadece 1 maaş için ödeneceği söylendi sgkdan
sorum şu her iki maaşta farklı bankada promosyon ayrı ayrı alabilirmiyim yoksa sadece 1 tanesi için mi alabiyorum

Özelden yazdım size ama bayram ikramiyesi için tek ikramiye

İş kazası ile emeklilik maaşı için ayrı ayrı banka promosyonu alınabilir mi?

Merhaba,
ben geçen yılın 10 ayında a bankasından b bankasına maaşımı taşıdım (Sürekli iş Görmezlik geliri ve Malulen emeklilik maaşı alıyorum.İş görmezlik geliri yüksek olduğu için iş görmezliğin tamamını malulen emekliliğin yarısını 5.5500 yarısını alıyorum) banka promosyonu iş görmezlik yüksek olduğu için onun üzerinden işlem yaptılar.
Bir arkadaşım beni uyardı eğer malul emekliliğimi başka bir bankaya taşırsam o bankanında bana ayriyeten promosyon vereceğini söyledi.
Bu doğrumudur.Ben ilk taşıdığım bankadan iş görmezlik gelirimi almaya devam etsem,malulen emekliliğimi de başka bankaya taşısam malulen emekliliğimden başka bankadan promosyon alabiliriyim.Yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkür ederim.

Özelden yazdım size ama bayram ikramiyesi için tek ikramiye

Murat Bey
Konu ile ilgili beni de aydınlatabilirmisiniz.Aynı durum bende de var.Hem iş görmezlik geliri alıyorum hemde malul emeklilik ayrı ayrı promosyon alabilirmiyim

Merhaba,
ben geçen yılın 10 ayında a bankasından b bankasına maaşımı taşıdım (Sürekli iş Görmezlik geliri ve Malulen emeklilik maaşı alıyorum.İş görmezlik geliri yüksek olduğu için iş görmezliğin tamamını malulen emekliliğin yarısını 5.5500 yarısını alıyorum) banka promosyonu iş görmezlik yüksek olduğu için onun üzerinden işlem yaptılar.
Bir arkadaşım beni uyardı eğer malul emekliliğimi başka bir bankaya taşırsam o bankanında bana ayriyeten promosyon vereceğini söyledi.
Bu doğrumudur.Ben ilk taşıdığım bankadan iş görmezlik gelirimi almaya devam etsem,malulen emekliliğimi de başka bankaya taşısam malulen emekliliğimden başka bankadan promosyon alabiliriyim.Yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkür ederim.

Evet alırsınız bende ayrı bankalardan alıyorum ikisinede promosyon verdiler

bende işgöremez aylığı(1000 tl) alıyorum.Yaşlılık ağlığı(normal emeklilik)dilekçemi verdim.
Çalıştığım yerde tekrar çalışmak için sgdp (Sosyal güvenlik destek primi) girişimi yapamadılar sistem çalışmama izin vermiyor.Ne yapacağımı şaştım.Yardımcı olur musunuz

Mektepli1967
cevap gecikti kusura bakmayın
evet babam 2 farklı bankadan 2 farklı maaş alıyor ve 2 si içinde ayrı ayrı promosyon ödemesi yaptılar
aynı bankada olduğu zaman tek promosyon veriliyor onun için bian önce taşımanızda fayda var
iyi günler dilerim

Üst Alt