Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik yazısı gelmedi. Ne yapabilirim?

mturkaslan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

%40 sürekli raporum ile erken emekli oldum. Edevletten takip ediyorum Bu ayın 20 nde ilk maaşımı alacağım sorun yok fakat kuruldan bana herhangi bir yazı gelmedi, kontrol varmı yokmu bilmiyorum.

Yazı için erkenmi daha yada olup olmadığını sgk ya gitsem öğrenebilirmiyim?

Teşekkürler

Evet burda evrak görünüyor 25.07 tarihinde postaya verilmiş fakat ulaşmadı. Adres Kayseri olarak görünüyor benim ikametgahım İzmir. 1 ay önce taşınmıştım ve ikametgahımı aldırmıştım buraya. Kayseri deki adresten de soruşturdum ama gelmedi Dediler. Evrağa nasıl ulaşabilirim

mturkaslan ben de benzer bir süreçten geçtim. Ancak evrakı elden veremeyeceklerini söylemişlerdi. Ancak memurlarla görüşüp hızlanmasını talep edebilirsiniz.

@mturkaslan

Eski İkametinız kayseriyse,ve adres değişikligini sgk'ya bildirmediyseniz evraklarınız o adrese gönderilmiştir.

Sgk'evraklarınızı muhtemelen ptt kargo ile göndermiştir.
Ptt kargonun kayseri şubesini arayarak durumu anlatıp evrağınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kontrol muayenesi

Merhaba

Yeni emekli oldum SGK evrağa kaybolmuş gelmedi. Psikiyatri %40 raporum var. Kontrol muayenesi olup olmadığını olacaksa ne zaman olduğu bilgisini nereden alabilirim. Çağrı merkezi göremiyor, SGK il müdürlüğü bilmiyor evrakta yazar diyor. Nerden öğreneceğim?

@mturkaslan

Evrak postaya verilmiş demişsiniz bende size yapmanız gerekeni yukarda yazdım ama anlaşılan o ki,kaile almamışsınız,o da sizin bileceğiniz iş,

Aynı konu benimde başıma geldi, Ve ben,size anlattığım şekilde evrağa kavuştum.

Size kolay gelsin.

selamlar
yeni emekli oldum e devlette ne kadar maaş alacagım ve birikmiş tutar olarak gözüküyor ama SGK herhangi bir evrak gelmedi ben maaşımı almak için sgk dan evrak gelmesi şartmıdır....

@omur57

Hayır, evrak gelmeyecek. Bana da evrak gelecek demişlerdi ancak gelmedi. Bu bilgiler gözüküyorsa ödeme günü bankadan gidip paranızı alabilirsiniz.

Üst Alt