Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor almam gerekecek mi?

turcap

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaşlar

Öncelikle buradan herkes kesin emin olduğu yada yaşayarak öğrendiklerini paylaşırsa faydalı olur.

Ben raporu %52 aldım, bathzard formulundeki hesaplamada hata yapılmış. Ankara raporu %62 onayladı sure de koymadı. Hastanenin raporu 3 yıl süreliydi. Maliyeyi aradım süresiz dedi.

1 ekim 2008 öncesi sgk girişlilerde süresiz raporla emekli olursanız sgk sevk istemiyor diye biliyorum ? 1 ekim 2008 tarihi sonrası girişlilerde ise sgk tekrar hastaneye sevk eder diyor.

Bu konuda emin olamıyorum? ben şimdi emekli olursam raporu yeniletme ihtiyacı yok mu? Bununla ilgili kanun veya mevzuat var mı?

teşekkürler

turcap

1 ekim 2008 öncesinde ilk sigortalılığı olup emekliliği ssk (4a) statüsünde gerçekleşecek olan engelliler defterdarlıktan süresiz vergi indirim hakkı elde etmişlerse bu hak onlara erken Yaşlılık emekliliği hakkı da sağlar. Emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor almalarına gerek olmaz

Üst Alt