Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte 10 haneli tahsis nosu..?

Merhaba MUR37, Acaba ne kadar malulen emeklilik maaşi bağlandi? söyleyebilir misin?

bülent bey onuda denedim sıfırları çıkarıpta denedim fakat olmuyor nette maaş bilgisinde böyle bir kayıt yok diyor ama maaş bodrosu elimde bu nasıl iş yoksa 1 maaş almammı gerekiyor anlamadım sgk da emeklilik kaydına tc ile sorduğumda sakatlık geliri çıkıyor bu yeni gelen gözükmüyor ayrıca bakıma muhtaç E yazıyor ve maaş bağlama oranı %60 yazıyor
birde bu ek ödeme neyin nesi nerdeyse maaşın %20si ek ödeme gözüküyor (bodronun altkısmında)
d iskender kardeşim maaş konusu hakkında başlık var oraya bak göreceksin ayrıca bu sitede maaş alan sadece bir kaç kişimi var

maaş bağlama kararı anladığım kadari ile size ulaşmış.ancak sgk sayfasında bunu göremiyor olmanızın nedeni,her ayın 5-11 arasında veri yüklenerek ,tarafınıza ödeme çıkarılır.yani ayın 10'unu ve sonraki günlerde bunu,görebileceksiniz.merak etmeyin.
ek ödemeye gelince,büyük ihtimal emeklilik başvuru tarihiniz 2008 e ait olduğu için,2009 dan gelen farklar,ek ödeme olarak tarafınıza ödenir.
yani her yıl,(2 kez) 6 ayda bir yapılan zamlar,ek ödeme olarak yansır.

Üst Alt