Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte kontrol süresi kaç yıl oluyor?

AHMET AKIN

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
15 yıldır pisikoloji hastasıyım 2014 yılında 1 yıl süreli rapor ve 1 yıl süreli vergi indirimi aldım emekliliğe müraacat edersem sgk kontrol lu mu emekli eder kontrol süresi en az kaç yıl en fazla kaç yıl gibi olur tşk

1 yıl süreli vergi indirimi olması sgk'Nın da emeklilikte 1 yıl sonraya kontrol istemesi anlamına gelmeyebilir. Bunu bugünden bilemeyiz, çünkü farklı örneklere tanıklık ediyoruz.

Ama psikiyatri içeren durumlarda genellikle 1-2 yılda bir kontrol istenir. 3. kontrolden sonra da sürekli olarak onanır.

inşallah oturanboğa kardeşim şu an tek sıkıntım bu onun için günüm dolmasına rağmen emekli diekçesi vermiyorum öncelikle raporumun ve vergi indirimimin sürekli olması için çabalıyacağım siz tecrubeli siniz bu konuda görüşünüzü açıklarsanız sevinirim tşk.

Raporda "tedavi ile düzelemez" vb. bir ibare olursa, vergi indiriminin de emekliliğin de sürekli olması çok muhtemeldir.

Üst Alt