Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilikte toplam kazanca kıdem tazminatı dahil ediliyor mu?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar
emeklilikte toplam kazanca aldığımız kıdem tazminatı dahil edilyormu, emekli oldum ama maaş çok düşük,çok çok morelim bozuk,761 lirayla nasıl geçim olacak ev kira 4 çocuk of of

bende maaş düşük oluyor diye vazgeçmiştim ancak şimdi karar değiştirdim nasipse ay sonu yada haziran sonu başvuruyorum.

761 çok az 900 alır diye tahmin ediyorum.bir araştırın

bodrumlu;

yarın ssk dan soracm bodrumlu siz diyordunuz,1150 alırsınız diyordunz,şimdi 900 dediniz, ben 850 bekliyordum,herhangi bir ceza filanmı kestiler nedir bu durum.

valla kıdem tazminatıda ekleniyor bili,yorum.işyeriniz bu konuda bir yanlışlıkmı yaptı acaba.kıdem tazminatını çoğu ciddi firmalarda çalışanlar ssk hizmet dökümünde görüyor.

bodrumlu;

bu gün ssk ya gittim,maaşın ek ödemeyle 790 tl diyorlar,yanlışlık yok diyorlar,çalıştığın firma pirimini düşük yatırmışlar dediler,sonuç değişmedi.
Toplm kazanç konusunun cevabını buldum,aşağı ekleyim herkes faydalansın
buarada size

A-Prime Esas Kazançlar
1- Asıl Ücretler
2- Ödeme Şekil ve Zamanına Göre Ücret Çeşitleri
3- Ücretin Eklentileri
4- İdare veya Kaza Mercilerince Verilen Karar Gereğince Yapılan Ödemeler
5- Diğer Ödemeler
6- Sigortalılara İstirahatlı İken Ödenen Ücretler
7- Yıllık İzin Ücretleri
8- İzin Harçlığı

B-Prime Esas Olmayan Kazançlar
1- Yolluklar
2- Ölüm, Doğum ve Evlenme Yardımları
3- Aynî Yardımlar
4- Kasa tazminatı veya iş riski zamları
5- Kıdem Tazminatı
6- İhbar Tazminatı
7- Avans Olarak Ödenen Ücretler
8- 4857 Sayılı İş Kanununun 21 inci Maddesine Göre Geçersiz Sebeple Yapılan Feshin Sonucunda, Ödenmesine Karar verilen Ödemeler

teşekkür ederim bodrumlu,

Üst Alt