Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliye bayram ikramiyesi herkese yattı

hayırlı olsun. ben de bağkurdan emekli olacağım, emsal olsun diye emekli maaşınızı paylaşır mısınız?

Sugaremro

Öncelikle hayırlı olsun.
Bilgi olması açısından yazıyorum.Mayıs ayında başvuru yaptım az evvel Ziraat bankasından bayram ikramiyeniz hesabınıza yatmıştır diye mesaj geldi.

Emekli ikramiyesi yatan para miktarı e devlet ten mi bakılıyor ?

Arkadaşlar emekli bayram ikramiyesi yarın yatacak diye okudum yatacak para e devlette hangi sayfada gözüküyor

Gözükmüyor ;) direkt yatırmışlar

E devlet çöktü galiba herkez birden yüklendi ikramiye için bir türlü girilmiyor ikramiye e devlete düştüğünü gören varmı

Az önce banka bakiye kontrolü yaptım.İkramiye Denizbank hesabıma geçmiş.

4/a ssk lıların emekli ikramiyesi yattı.

4/a sgk lıların bayram ikramiyesi hesaplara yatmıştır.çekebilirsiniz

evet yattı.tam 1000 tl kesinti yapmadan yatırdılar.

engelliye&bacısınada verirlermi bu ikramiyeden

Arkadslar, e devlete Bayram ikramiyesi gözükmüyor. Neden acaba Bilen varmi...??? Bilen varsa tarif etsin Lütfen Nasil e devlete bakilacagina....???

ayse222

E DEVLETTE İKRAMİYEYİ GÖREMEZSİNİZ. HESAPLARA YATTI. HESAPLARINIZI KONTROL EDİN.

1220 tl maaş alıyorum 273 tl yatmış sizce bir yanlışlıkmı var acaba

1000 TL HESABA YATMIŞ
Saat 03:30 da başlayan uyuma çabam 07:30 gibi son bulmuştu, aslında hiç başlamamıştı.
TV bakıp uyurum derken birden aklıma Üsküdar Vakıfbank şubesine gitmek geldi. Benim Vakıfbank mercan şubesindeki hesap için Vakıfbank ı tercih etmiştim e-devlet e Üsküdar şube gözüküyor du bende atladığım gibi otobüse Üsküdar a oradan Vakıfbank a ve müşteri temsilcimin yanındayım.
Müşteri temsilcim ben yeni emekli oldum bu kartla nasıl emekli maaşım ı çekerim hesapmı birleşecek deyince çekersin demez mi nasıl yani demem e kalmadan hatta 1000 TL hesabına yatmış eee bakarım ozaman bankamatik den dememe kalmadan günlük 3000 limit deyince bende havale ve EFT üçretsizmi diye soruyu yapıştırdım o kurumlar arasındaki anlaşma ya bağlı diye konuşurken arkadan bir teyze şeker tansiyon diye saymaya başlayınca kalktığım gibi yerimi teyze ye teslim ettim ve kapı ya doğru yürürken aklıma günün en parlak fikri geldi oğlum cebinde bir akıllı telefon onun için de Vakıfbank uygulaması bi baktım ki harbiden de 1000tl hesap da orada n atladığım gibi otobüse doğru eve artık gözlerim kapanıyor ben yatar belki artık uyurum.

Anneme 750 tl yatmis babamdan kaldigi icin sanirim esinden olanlara 750 babasindan olanlara 500 yatiyormus birde herkese 1000 tl diyordu meral aksener soylediginde yalanladilar ama dogru soylemis

herkese 1000 tl denmedi tüm emeklilere dendi.. es yada cocuk emekli olmadığı için nasıl emeklı maaşından bir kesinti yapılıyorsa bunda da yapılması gayet doğal

İkramiyeleri yatirmış lar güle güle ağız tadıyla harcamak nasip olsun hepimize iyi bayramlar

Üst Alt