1000 TL HESABA YATMIŞ
Saat 03:30 da başlayan uyuma çabam 07:30 gibi son bulmuştu, aslında hiç başlamamıştı.
TV bakıp uyurum derken birden aklıma Üsküdar Vakıfbank şubesine gitmek geldi. Benim Vakıfbank mercan şubesindeki hesap için Vakıfbank ı tercih etmiştim e-devlet e Üsküdar şube gözüküyor du bende atladığım gibi otobüse Üsküdar a oradan Vakıfbank a ve müşteri temsilcimin yanındayım.
Müşteri temsilcim ben yeni emekli oldum bu kartla nasıl emekli maaşım ı çekerim hesapmı birleşecek deyince çekersin demez mi nasıl yani demem e kalmadan hatta 1000 TL hesabına yatmış eee bakarım ozaman bankamatik den dememe kalmadan günlük 3000 limit deyince bende havale ve EFT üçretsizmi diye soruyu yapıştırdım o kurumlar arasındaki anlaşma ya bağlı diye konuşurken arkadan bir teyze şeker tansiyon diye saymaya başlayınca kalktığım gibi yerimi teyze ye teslim ettim ve kapı ya doğru yürürken aklıma günün en parlak fikri geldi oğlum cebinde bir akıllı telefon onun için de Vakıfbank uygulaması bi baktım ki harbiden de 1000tl hesap da orada n atladığım gibi otobüse doğru eve artık gözlerim kapanıyor ben yatar belki artık uyurum.