Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. 13 yıl sonra kontrole çağırdılar rapor oranını düşürdüler!?

musmut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar turkiye genelimi ssk engelli emeklileri tekrardan rapor ammaya cagirdi sahte emrklilik tespit edilmis diye bi soylentivar turkiye genelinde neyapmiya calisiyor bu ssk

maas yaz cikiyir anneyin edevlet sifresiyle tabiki

musmut

Herkesin top yekun rapor yenilenmesi istenmiyor. Aldığınız hastane, hastalık tipine ve açılan soruşturma türüne göre değişir.

ssk vergi indiriminden emekli oldum 12 yil sonra tekrar heyete cagirdi neden boyle oldu surekli olmasina ragmen rapor

slm arkadaşlar 13yıl sonra sgk beni konturole çagırdı heyete girdim oran vermedi %45den %12 yedüştü raporum tekrar heyete girer rapor alırsam maaşım bahlanırmı çok madur durum dayım neolur yardımcı olan biri yokmu

musmut

Kontrolde verilen düşük orana itiraz edip yeniden değerlendirme istediniz mi?
sakatlık oranı cetveli'ne göre rapor oranınızın %40 ve üzeri olması gerektiğinden emin misiniz?

Emekli olalı 13 yıl gibi uzun bir süre olmuş.
Normal emeklilik şartlarınız oluşmadı mı ?
Priminiz mi eksik ?

devlet illa şunu istiyor emekli olmayın arkadaşlar ölene kadar çalışın hatta sürekli rapor alarak bankamatik memuru olun illa bunu mu yapsın engelliler..

Üst Alt