Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. 14 yaşındaki oğlum için 2022 maaşı alınabilir mi?

etem1969

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben emekliyim bende eşimde küçük oğlumda engelliyiz ben 852tl maaş alıyorum eşim 3ayda 780tl alıyor oğlum için hiç başvuru yapmadım resmi dairelerle uşraşmak zor olduğu için başvuru yapsam 2022den14yaşındaki oğlumda faydalanabilirmi vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum

Emekli olduğunuz için ve oğlunuzun yaşı 18'den küçük olduğu için siz başvuru yapamazsınız, evde kişi sayısı 4 ve fazlasıysa annesi başvurmayı denesin... Çok çok zor bir ihtimal ama şansınızı denemektende bi zarar olmaz..
Ayrıca raporlarınız % 50 ve üzeriyse ve 'ağır özürlü' ibaresi varsa Evde Bakım aylığı içinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Hanede kişi başına düşen geliriniz 486,85 TL'yi geçmediği tespit edilirse ve eve gelecek heyet tarafından bakıma muhtaçlık kriterlerine uyduğunuza dair olumlu görüş bildirilirse bağlanır..Emekli olsanızda alabilirsiniz bunu diğer şartlarınız uyuyorsa...

Üst Alt