Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. 2022 maaşı vb. haklarım var mı?

likarbam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 0/069 özürlü raporum var, malulen emeklıyım , ben ve benım gıbı olan engellılerın ,2022 yasasından, ne gıbı haklarımız var

3600 üzerınden malulen emekli oldum , yenı yasadan yararlanarak maaşim 1002 tl olmuş, ben ve benım gıbıleren hakları varmı varsa neler nasıl yararlanabılırım , tabıkı ıhtıyacım olmasa hak aramam borclarım cok oylekı bır işitme cıhazına ıhtıyacım var ama su an alamıyorumnedenı, on mılyar borcda olmamız teş ederım

işitme cıhazına ıhtıyacım var , bılıyorsunuz eskıden makul bır ucret ödenırtı, şimtı hemen hemen tamamını bızler verıyoruz ,devletımız 300 kusur lıra vermekde oysa benım işidecem cıhaz en az bır mılyon beşyuz lıra , ama 2022 yasasından ben ve benım gıbılere sosyal yartım varmı ne gıbı haklar var teşk

slm kardes ben her zaman gıremıyorum ne kadar cok calısırsan masın yuksek olur ısıtme cıhazına ıhtıyacım var ama uygunu bulmam lazım

Üst Alt