Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Beklenmedik şekilde Kontrol muayenesine çağırdılar!?

Serdar26120

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar

1.5 sene önce yüzde 53 sürekli ibareli raporla emekli oldum. 3 gün önce eve posta geldi sgk dan şok oldum.gelen evrakta eskişehir osmangazi tıp fakültesine kontrol evrağı yazıyor.Yazıda koyu tonda yazılmiş bölümünde YALNİZCA EKTE YER ALAN RAPORDA BELİRTİLEN POLİKLİNİKLERCE TESPİT EDİLEN ENGELE İLİŞKİN TEŞHİSLERİN KONTROL EDİLMESİ,DÜZENLENECEK ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORUNA YENİ HASTALIK TEŞHİSLERİNİN EKLENMEMESİ diyen bir yazı var.

Ben hemen hastaneye gidip başvurdum ama bana 2 adet bölüme randevu verdiler. Bu arada hastalıklarım KOAH. ÜLSARATİFKOLİT .HİPERTANSİYON ama hipertansiyonu kontrole yazmamışlar sadece göğüs hastalıkları ve gastroentolejiye randevu verdiler sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler

Serdar26120 mrb sgk bazı kişileri kontrol amaçlı hastaneye sevk edebiliyor durumda bir değişiklik varmı diye ve raporu aldığınız hastaneden bir usülsüzlük veya şikayet olabiliniyor veya emeklili olduktan sonra düşük oranlı bir rapor alma bunlara etken olabilir
sadece dikkatimi çeken birşey oldu eskişehirde kontrole sgk çağırması daha yoğun gibi geldi bana.

Üst Alt