Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Çalışmaya başladım ama işyeri hatalı bildirim yapınca emekli maaşım..?

karatas_52

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
merhaba benim sorunum emekliyim 2013 ten beri geçen ay 2 gün işe giridm sgk ödenmiş emekliliğim kesilmiş şimdi ne yapmam gerekiyor unkapanından olmuştum emekli lütfen yardım edin işyeri bilmiyorduk mekli olduğunu dedi söyledim ama işyerinden kagıtmı almam lazım yardım edin

tşk abide işyerinden kagıt almam gerekirmi gecen ayın 23 24 2 gün çalıştım zaten

İşyerin sgk ya düzeltme yazısı versin. Sonra bağlı bulunduğun sgk kurumuna gidip durumu anlatırsan yardımcı olurlar. Fakat sgk prim ödemesi şirket tarafından ödenmişse çok uğraşman gerekecek.

tşk bugün gittim sgk ya işyerine çok kızdı sen vergiden emeklisin s g d p ödemesi şart sgk öderken uyarı geliyor nasıl muhasebeci onlar dediler emekliye sgk ödenirken bu kişi emekli öderseniz emekliliği kesilir diye uyarı veriyormuş bunu çocuk bile anlar dediler sadece bu ay maaş alamayacam kasımda 2 aylık alırsın dediler 2 güün yatan sgk yıda destek birimine çevirdiler hiç kesinti olmayacak ama baya uğraştım işe girerken dikat etmek lazım emekliyim diye sivi çıkartmak lazım işe girerken vermek lazım

[SIZE=-1][FONT='inherit']
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT][FONT=Verdana]Tarih[/FONT][FONT=Verdana]Birim[/FONT][FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2016[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2016[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE[/FONT]

benim işyeriyanlışlıktan sgk ödemiş emeklilim iptal oldu sgk ye gittim destek pirimine çevirecez dediler hala kesilmiştir diyor muayne olamuyom yardım edermisiniz dosyanı arşivden alacaz işleyecez dediler yardım bu yazı ne demek oluyor[/FONT]
[/SIZE]

karatas_52

Unkapanı'na gidip işlemleri sisteme girmelerini rica edebilirsin. Sağlık güvencesi açısından sıkıntı yaşadığını belirtince hızlandıracaklardır süreci

tşk abide o yazı ne dmek oluyor dün verdim kızarlar şimdi doktora çıkacamda pazartesiye kadar beklim arşivden alıp düzeltecez dedi kadın bu ne dmek onu anlamadım ben elden sevk edilmek üzere işlendi problek çıkmaz demi
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT][FONT=Verdana]Tarih[/FONT][FONT=Verdana]Birim[/FONT][FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2016[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2016[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE

[/FONT]

Üst Alt