Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Emniyet aracılığıyla kontrole çağırdılar!?

tolga1628

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bende 2 yıl önce sürekli vergi indirimiyle emekli oldum emniyetten akomdan telefonla aradılar gittim beni hastaneye sevkettiler rapor için bu durum yaşayan barsa bilgi verrse sevinirim

tolga1628
Emeklilik ile emniyetin, AKOM'un ne ilgisi var, daha açık yazar mısınız ?

Bende anlamadım soruşturma diyorlar verdikleri evrakta 20 kişinin isimleri var bende anlamadım

tolga1628

Bir tanıdığının yanında çalışmadan kendini sigortalı gösterip emekli olma durumun var mı? Yada sahte rapor ile emekli olma durumu?

Yok sahte raporlada işim olmaz 8000 bin günüm vardı verilen masşta bin üçyüz anlamadım

Merhabalar ben 2017 yilinda sureli rapor suresiz vergi indirimiyle emekli oldum 2019 yilinda savcilik kanaliyla kontrola cagirdilar bursa unuversite hastanesine sevk ettiler ordan tekrar bir yillik yuzde 60 aldim sorum su tekrar kontrol isterlermi birde neden savcilik kanaliyla gonderiyorlar eve gelen emeklilik evraklarimda kontrol serhi yok

tolga1628

Bi sahtecilik kovuşturması var ve sizin emeklilik tarihiniz de bu döneme denk gelmiş olmalı. Raporu almışsınız zaten, bundan sonra bir kontrol istenmeyecektir.

Üst Alt