Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenemde eski düzenleme mi geçerli yoksa yenisi mi?

Evet baltbazar formülüne göre hesaplanacak daha nöroloji oranını bilmiyorum ne yazdığını söylemedi o diğer doktorlar soyledi sadece o söylemedi inşallah olur kardeşim pazartesi almaya giidicem sonucu yazicam buraya

Bende bugün öğrendim sigorta 5 yıllık emekli 2031 tekrar kontrol. Uğraş babam uğraş

Emekli aylığım ne zaman bağlanır tekrar süre olarak e devlette emekli aylik bilgilerim silinmiş tekrar ne zaman aktif olur

Bende bilgili arkadaşlardan yardım almak istiyorum . Kontrol muayenesinde % 40 alamadık itiraz ettik hepsinde % 35 de kaldık diyelim. 6 ay sonra veya 1 sene sonra tekrar basvursak % 40 alsak baltazar mi işler yoksa yeni sistem mi. Önceden kazanılmış hak sona erer mi ?

@Vkt78, Kontrol muayenesi sonucunda ve itiraz sonucu emeklilik için gerekli oranı alamamışsanız eğer bir sonraki emeklilik başvurunuz yeni sisteme göre yani Çalışma Gücü Kayıp Tespiti ile işleme alınacaktır.

Bu yeni sisteme göre çoklu hastalıklarınız dikkate alınmayacak yani Balthazard Formülü uygulanmadan sizdeki en ağır tek hastalığa göre değerlendirme yapılacak.

Üst Alt