Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesi bir türlü sonuçlanmadı!?

gececi711

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

1. aydan beri 2015 kocatepe sağlık merkezine giden raporum bir türlü sonuçlanmıyor
kocatepede 40 gün sırada bekletiyolar tam kurula giriyo eksik evrak var kırıkkale SGK ya gönderildi dosyanız diyolar
tekrardan gitti gene 40 gün sırada bekledi gene eksik var kırıkkale SGK ya gönderildi dosyanız diyolar

bu nasıl dosyadır bir türlü tamamlanmıyor şimdi ben şubat ayından beri maaşda almıyorum ve ben ne yapmalıyım memur kaynaklımı bu eksik dosyalar nasıl bi yol çizmeliyim

cevaplarsanız çok makbule geçer teşekkürler

2yıllık kontrol muyensi sürekliye dönüşürmü?

daha öncesinde %65 rapor ve 2850 gün ile malulen emekli oldum şimdi raporum bitti ve kocatepe sağlık merkezine yine aynı %65 raporla gönderdik raporum kalıcıya dünüşürmü bu kez veya emekliligim devam edermi ?

sadece maaşınız kesilir. fakat raporunuz sgkya ulaştığı anda kesildiği günden itibaren tekrardan maaşınız başlar. kesilen günleriniz ise aylığınıza eklenir. endişe etmenize gerek yok

gececi711

İnan bu konuda kimse net bir şey söyleyemez. Bu o gün sgk sağlık kurulu'ndaki iyi saatte olsunların keyfine bağlı!

Üst Alt