Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. Kontrol muayenesi için istediğim hastaneden rapor alabilir miyim?

TEKKAN

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
14 Mayıs 2015 güncel:

Son durumum şudur arkadaslar ,tekrar heyete girdim raporumu aldim sgk ya verdim sgk vergi dairesine gonderdi vergi dairesi bir daha kontrol muayenesine gerek yoktur dedi temelli emekli oldum

________
Ms hastasiyim surekli %40 raporum olmasina ragmen sureli 2 yillik engelli emekli edildim 20.04.2018 de kontrol muayenem var daha once sevk yaptirmadan direk Ankara Baskent Üniv Hastanesine gidip heyetten raporumu almistim ve maliyeye vermistim yine oradan almak istiyorum zira hem evime yakin hem de tum evraklarim orada bizim istedigimiz Baskent Univ Hastanesine sevk ederler mi ?
Ya da sevk almadan eskisi gibi yine gidip heyet raporunu alsam olur mu?

Raporu aldiktan sonra nereye verecem?
Yardimci olursaniz sevinirim

Saygilar

sgk dan sevk almanız gerek istediğiniz hastane için rica edin sgk ya

TEKKAN SGK sevki ile gittiğiniz için hastaneye
Raporu size vermiyecekler sgk gönderecek

peki sgk dan sevk almadan direk hastaneye gitsem raporu alsam ve sgk ya versem olmuyo mu

ama en basta oyle yapmistim sevk almadan hastaneden heyet raporu alip maliyeye vermistim

TEKKAN emekli olduktan sonra prosedür değişiyor SGK ile işlemler oluyor

Arkadaslar sevk dilekcesi verdim verirken istedigim hastaneyi de belirttim oraya sevk edildim zaten ilk raporu aldiginiz hastaneye sevk ediyorlarmis bilginize

Son durumum şudur arkadaslar ,tekrar heyete girdim raporumu aldim sgk ya verdim sgk vergi dairesine gonderdi vergi dairesi bir daha kontrol muayenesine gerek yoktur dedi temelli emekli oldum

TEKKAN hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza en güzel tarafıda
Bundan sonra bu stresi yaşmayacaksınız artık.

TEKKAN

üstat ankaradan hangi hastaneden almıştın ve sgk ya gidip ne dedin beni aynı hastaneyemi gönderin dedin? benimde kontrol muayenem var sincanda oturuyorum

hakansezer

benim ev baskent hastabesine yakin diye oradan almistim raporu kontrol muayenesinin de zamani gelince dilekcede belirttim yine baskent hastanesini istedigimi oraya sevk ettiler.

TEKKAN

Hayırlı olsun,son almış olduğunuz raporda tedaviden yarar görmüş,yada görür yazısı varmı?

TEKKAN
Ozaman dilekçemi yazmalıyım bu durumda acaba ve sıhııyedeki sgk yamı başvuracağız. hasatlıklığın neydi? Süreç hakkında bilgi verebilirsen ben ve benim gibi arkadaşlar da faydalanır.

Son düzenleme:
hakansezer

Evet sihhiye de ki sgk ya basvuruyosunuz nereye sevk istiyorsaniz orayi dilekcede belirtin oraya sevk ediyorlar

Üst Alt